Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Εβελίνα Νικόλιζα για κορωνοϊό: Είμαι χειρότερα από ποτέ (Βίντεο)

Μέσα σε όλα, η Εβελίνα Νικόλιζα αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να δεχθεί στα social media.

Η παρουσιάστρια περιγράφει τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

Η Εβελίνα Νικόλιζα μετά από ένα ταξίδι της στο Μπαλί επέστρεψε και είναι θετική στον κορωνοϊό. Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram λέγοντας ότι βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με μία φίλη της.

Η περιπέτεια με τον κοροναϊό

«Και εκεί που πήγαν όλα καλά και περάσαμε υπέροχα και μαζέψαμε ωραίες εικόνες και γυρίσαμε πίσω για να ξεκινήσουμε με όρεξη την δουλειά, κάνω ένα τεστ και βγαίνω θετική. Δυο θετικές, μαζευτήκαμε σπίτι μου, έφερε τα μπογαλάκια της η Εύη… Εχθές ήμασταν χάλια, σήμερα είμαστε πολύ καλύτερα και βγήκαμε να μαζέψουμε λίγη βιταμίνη D. Πώς να περάσει ώρα», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Λίγες ώρες αργότερα όμως η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και η Εβελίνα Νικόλιζα ενημέρωσε τους θαυμαστές της για τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

Τα συμπτώματα

«Θυμάστε κυρίες και κύριοι το μεσημέρι που γελούσαμε και κάναμε ηλιοθεραπεία και χαχαχα και χουχουχου; Και λέγαμε με τον κορωνοϊό ότι πέρασαν τα δύσκολα; Άκυρο! Aboard Mission! Είμαστε χειρότερα από ποτέ! Πυρετό, βήχα, συνάχι, όλα μαζί… Και προσπαθούμε να μοντάρουμε αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Παρόλα αυτά ας μην εγκαταλείψουμε τις ελπίδες μας», είπε σε δύο instastories.

Δείτε την ανάρτηση της Εβελίνα Νικόλιζα στο Instagram:

https://youtu.be/pCzERtTuOK8

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου