Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Μαντώ Γαστεράτου: «Πλέει σε πελάγη ευτυχίας» – Φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη της και το Instagram «λιώνει» (Εικόνα)

Η ραδιοφωνική παραγωγός η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή της, καθώς στις 8 Αυγούστου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ισηγόνη.

Η κορούλα τους ήρθε για να συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και να αλλάξει ριζικά τη ζωή τους.

Έτσι, η ραδιοφωνική παραγωγός πλέον είναι μητέρα δυο παιδιών και προσπαθεί να βρει τις νέες ισορροπίες στη ζωή της.

Η μικρούλα της έχει κλέψει την καρδιά και μπορεί η ίδια να είναι αρκετά κουρασμένη, όμως μοιράζεται που και που κάποια στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς πως είναι οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό.

Αυτό έκανε και την Τρίτη βγάζοντας μια φωτογραφία, στην οποία η μικρή κοιμάται.

kori

«Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας»

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από την κλινική, επιστρέφοντας στον σύζυγό της και στον γιο τους, Γιώργο, ο οποίος αντίκρυσε για πρώτη φορά την αδερφούλα του.

Aνεβάζοντας στο instagram φωτογραφία με την μικρή, ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν ενώ δεν έκρυψε την συγκίνησή της για τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή της.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να μοιραστώ μαζί σας! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι εγώ κι όλη η οικογένειά μας για τις τόσες ευχές και τα τόσα μηνύματα αγάπης!

Ειλικρινά νιώθω τυχερή για όλα αυτά που μου συμβαίνουν και σας εύχομαι με όλη την δύναμη της ψυχής μου, ο καθένας από εσάς να έχει και να ζει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο».

mado

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00