Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Δεν θα πιστεύετε τι έκανε για να βγάλει φωτογραφία με τον γιό της

Η Σίσσυ Χρηστίδου περνάει υπέροχες διακοπές με τα παιδάκια της και συχνά μας δείχνει στιγμές από τις εξορμήσεις τους.

Τις τελευταίες μέρες επισκέφτηκε την Σαμοθράκη και έζησε μοναδικές στιγμές δίπλα στη φύση. Βουτιές στους καταρράκτες, πεζοπορία σε φαράγγια και χαλάρωση στις παραλίες ήταν από αυτά που Σίσσυ Χρηστίδου μας έδειξε από τις διακοπές της.

Η παρουσιάστρια, που είναι και μια αφοσιωμένη μανούλα, προσπαθεί να είναι πάντα κοντά στα παιδιά της αλλά καμία φορά δεν την αφήνουν και πολύ.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συμβαίνει και στην περίπτωση του μεγάλου της γιου, Φίλιππου-Ραφαήλ ο οποίος πλέον βρίσκεται στην εφηβεία και αποφεύγει τα χάδια αλλά και τις φωτογραφίες με τη μητέρα του.

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως βρήκε τον τρόπο για να βγει μαζί του μια φωτογραφία και μας τον παρουσίασε μέσω του instagram της,

«Αν καθίσω πολύυυ ήσυχα και κρατήσω την ανάσα μου, κάποια στιγμή που δεν βλέπει, μπορεί κ να καταφέρω να βγω δίπλα του μια φωτογραφία!» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να κάθεται δίπλα στον γιό της ο οποίος έχει κλείσει το φερμουάρ του μπουφάν του καλύπτοντας όλο το κεφάλι του.

 

Δείτε την φωτογραφία:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου