Η Ευγενία Σαμαρά αγκαλιά με τον σύντροφό της (Φωτό)

Σαμαρά

Η «Στέλλα» του «Σασμού» ξεκλέβει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει το καλοκαίρι με τον Γιάννη Ποιμενίδη

Τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού υποδέχτηκε στην αγκαλιά του συντρόφου της η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε μέσα από τον ρόλο της Στέλλας στον «Σασμό» αυτή την περίοδο κάνει διάλειμμα από τα γυρίσματα και απολαμβάνει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της Γιάννη Ποιμενίδη.

«Όλος ο Αύγουστος χωράει μέσα σε μια αγκαλιά κάτω από ένα σκίαστρο με ένα λοξό χαμόγελο», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε την ασπρόμαυρη φωτογραφία.

 

Το ζευγάρι προτιμά πιο εναλλακτικά μέρη για τις διακοπές του, αποφεύγοντας την πολυκοσμία και τα κοσμικά νησιά. Προηγουμένως είχαν επισκεφτεί τη Σαμοθράκη, όπου είχαν περάσει αρκετές μέρες.

Σαμαρά, Η Ευγενία Σαμαρά αγκαλιά με τον σύντροφό της (Φωτό)

Τι έχει πει η Ευγενία Σαμαρά για τον Γιάννη Ποιμενίδη
«Μετράμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν τα έχω καταλάβει και το γεγονός ότι δεν τα έχω καταλάβει κάτι σημαίνει. Μας δένει το ότι έχουμε κατακτήσει, δίχως να πασχίσουμε για αυτό, μια πολύ δική μας επικοινωνία, ένα θαυμασμό, έναν τρόπο να ισορροπεί ο ένας τον άλλο. Είναι σαν να βρήκα όλα όσα δεν έχω ως χαρακτήρας σε έναν άνθρωπο που, χωρίς να μου τα επιβάλλει, μου τα μεταλαμπαδεύει. Αυτή η ισορροπία μεταξύ μας με έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι η καλύτερη σε ό,τι κάνω, με ενδιαφέρει να είμαι ευτυχισμένη εκεί όπου είμαι. Κι επειδή ακριβώς είμαι ευτυχισμένη προσωπικά, έχω αρμονία σε όλη την υπόλοιπη ζωή μου», είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.