Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H Mariia Derevianko έχει το πιο «καυτό» ίνσταγκραμ –Οι εικόνες από Ελλάδα (Φωτό)

Ταξιδεύει και φωτογραφίζεται ανά τον πλανήτη προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού τόσο για την αισθησιακή φιγούρα της όσο και για το άψογο στυλ της.Γεννήθηκε στην Ουκρανία αλλά οι επαγγελματικές επιλογές της την οδήγησαν στην Βαρκελώνη. Η Mariia Derevianko είναι μοντέλο και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα brands του πλανήτη ενώ έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο μεγάλων περιοδικών μόδας.

Πέρα, λοιπόν, από μία επιτυχημένη πορεία στην μέχρι τώρα καριέρα της η Mariia απολαμβάνει και τη ζωή. Ταξιδεύει συχνά, τόσο για δουλειά όσο και για απόλαυση και ονειρεύεται να φτιάξει κάποια στιγμή μία δική της επιχείρηση που να σχετίζεται με τον τουρισμό.

 

 

 

Σε αυτή τη φάση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές κάτι που φαίνεται σε ένα σκρολάρισμα στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ ενώ είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι λατρεύει τον μεσογειακό ήλιο, τις παραλίες, τη θάλασσα και τα μπικίνι.

Μέσα στα μέρη που επισκέφθηκε είναι και η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Ρόδος –στην θρυλική παραλία Έλλη με την προβλήτα-τραμπολίνο μέσα στη θάλασσα.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου