Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η απάντησή της σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε (Φωτό)

Η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την απάντηση που έδωσε σε μια γυναίκα, η οποία την σχολίασε αρνητικά

Την απάντησή της έδωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε έναν χρήστη του Instagram, ο οποίος της άφησε ένα αρνητικό σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία της, σχετικά με την εμφάνισή της.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε μία selfie της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως ένα γυναικείο προφίλ έσπευσε να τη σχολιάσει αρνητικά, ρωτώντας την «πού έκανε αλλαγή φύλου».

ευρυδικηπαπαδ

«Την αλλαγή φίλου πού την έκανες;», της έγραψε η χρήστης του Instagram με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να της δίνει μια αποστομωτική απάντηση.

«Αγαπητή, γεννήθηκα γυναίκα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν και στις ημέρες μας θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι είμαστε αυτό που νιώθουμε και πολλοί από εμάς νιώθουμε τις περισσότερες των φόρων όχι αυτό που γεννιόμαστε σωματικά. Υπάρχουν δε περιπτώσεις ανθρώπων που η φύση τους γέννησε άνδρες, αλλά αισθάνονται γυναίκες και τούμπαλιν. Παρόλα αυτά σε διαβεβαιώ πως το σημαντικότερο όλων είναι να έχεις υγεία σωματική και ομόνοια στην ψυχή σου, κάτι που ξεκάθαρα δεν έχεις εσύ. Λυπάμαι πολύ και ντρέπομαι για το ομοφοβικό σου σχόλιο και εύχομαι να καταλάβεις γρήγορα και να διορθώσεις ακόμη πιο ταχεία μέσα σου την πληγή που σε πονάει, ώστε να ζεις την ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς και όχι όπως οι άλλοι αποφασίζουν αντί εσένα. Και τέλος, να αποκτήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, ώστε να μην ανατρέχεις σε προφίλ ανθρώπων που δεν σε έχουν πειράξει, με σκοπό να τους μειώσεις. Δεν με μείωσες. Θλίβομαι απλά για το άτομό σου. Με εκτίμηση και πάντα φιλικά, Ευρυδίκη», έγραψε και μοιράστηκε την απάντησή της σε insta story με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε το σχόλιο και την απάντησή της:

ευρυδικη_2

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου