Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Οι νέες φωτογραφίες από το γαμήλιο ταξίδι τους στις Μαλδίβες (Φωτό)

Το νιόπαντρο ζευγάρι επέλεξε έναν εξωτικό προορισμό για τον μήνα του μέλιτος – Δείτε τα στιγμιότυπα που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους

Μετά τον γάμο τους στα Χανιά της Κρήτης, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επισκέφτηκαν έναν εξωτικό προορισμό για το ταξίδι του μέλιτος, τις Μαλδίβες.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα, με παπά έξι κουμπάρους και 200 καλεσμένους.

Μετά τον θρησκευτικό τους γάμο, το λαμπερό ζευγάρι θέλησε να κάνει και έναν δεύτερο γάμο, «αμερικανικού» τύπου, δίπλα στην παραλία.

Έκτοτε, το νιόπαντρο ζευγάρι μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με το κοινό του στο Instagram, με τον Μάριο Καπότση να είναι πιο διακριτικός, σε αντίθεση με τη σύζυγό του Κόνι Μεταξά, η οποία διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media.

Οι δυο τους φαίνονται να απολαμβάνουν ιδιαίτερα το ταξίδι τους, ενώ επισκέπτονται πολλά μαγευτικά μέρη, με τα στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους να είναι καλύτερα το ένα από το άλλο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο στο Instagram:

 





Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου