Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Ξετρελαμένος με τον γάμο της κόρης του – Η νέα ανάρτηση και το τραγούδι – αφιέρωση στον Μάριο Καπότση

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης παντρεύτηκαν με παπά και με… κουμπάρους στα Χανιά, το Σάββατο 9 Ιουλίου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στους 200 καλεσμένους του και σίγουρα θα θυμούνται για πάντα αυτή την ημέρα.

Ο Λευτέρης Πανταζής και η Ζώζα Μεταξά καμάρωσαν την κόρη τους ντυμένη νύφη και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ευτυχισμένοι για εκείνη που βρήκε και τελικά παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της.

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως απόλαυσε με την ψυχή του την συγκεκριμένη βραδιά, αφού δέκα μέρες μετά, συνεχίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από τον γάμο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Λευτέρης Πανταζής πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε ένα βίντεο από την ξεχωριστή εκείνη ημέρα, το οποίο δεν είχαμε δει μέχρι στιγμής. Όπως θα δεις, στο βίντεο, ο Μάριος Καπότσης χορεύει ζεϊμπέκικο ενώ ο Λευτέρης Πανταζής βρίσκεται στην πίστα και τραγουδάει ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια του, «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου».

 

Στο δεύτερο βίντεο που ανήρτησε ο μπαμπάς της Κόνι Μεταξά το πρωί της Δευτέρας 18/7 βλέπουμε την διάσημη performer να χορεύει και να τραγουδά μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο pre weeding party.

«Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Αγάπη με γεύση Καραμέλας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου