Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Ναταλία Γερμανού: Το μήνυμά της για το φινάλε της εκπομπής της – «Στην τηλεόραση όποιος το πιστεύει αυτό, χάνει»

Αυλαία έριξε και η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και η Ναταλία Γερμανού θέλησε να κάνει έναν σύντομο απολογισμό.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους συνεργάτες της καθέναν ξεχωριστά, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και στο τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του κι έδωσε ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρία στιγμιότυπα με τους συνεργάτες και τον αρχισυντάκτη της και κάτω από την ανάρτηση, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο με ευχαριστίες.

«Ο ΡΑΦ μου, το Εβελινάκι μου, το Ναταλάκι μου, ο Δημήτρης μου, ο τηλεοπτικός μας executive Χρήστος και ο ψηλέας που μας κέρδισε όλους, ο Γιάννης μου. Και βέβαια ο Βασίλης μου. Ο αρχισυντάκτης με τον οποίον η φράση “να βρεις άλλη παρουσιάστρια” – “φυσικά θα βρω δεν σ’ αντέχω άλλο” κρύβει πάντα την αγάπη των χρόνων που μας ενώνουν . Η τηλεόραση δεν είναι one person show -όποιος το πιστεύει αυτό χάνει. Θέλει ομάδα, αγάπη, σεβασμό, ευγένεια. Σας ευχαριστώ όλους που κάθε χρόνο με κάνετε και λίγο καλύτερη. Αγαπημένοι τηλεθεατές καλή αντάμωση», έγραψε στη λεζάντα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου