Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Χριστίνα Κοντοβά απαντά για το ενδεχόμενο μίας νέας υιοθεσίας (Φωτό)

Δείτε την απάντηση που έδωσε η σχεδιάστρια μόδας, σε ερώτηση που δέχτηκε από ακόλουθό της στο Instagram

Ένα Q&A έκανε η Χρσιτίνα Κοντοβά, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικυτακων της φίλων. Ανάμεσα στις απορίες των ακολούθων τη σχεδιάστριας, ήταν και το εάν θα ξαναέμπαινε στη διαδικασία της υιοθεσίας, μετά την Έιντα.

Η ίδια απάντησε στην ερωτηση με μία φωτογραφία από εκείνη και την κόρη της, πάνω στην οποία έγραψε: «Αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά αυτή την στιγμή ζω αυτό που βλέπετε».

kontova1

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μία ακόμη ερώτηση που δέχτηκε η Χριστίνα Κοντοβά, είχε να κάνει με την ηλικία της. Όπως αποκάλυψε, σε δύο μήνες κλείνει τα 44.

xcontova44

Η Χριστίνα Κοντοβά είχε συγκινήσει με την ιστορία της σχετικά με την υιοθεσία της μικρής της κόρης. Είναι χαρακτηριστικό, ότι έμεινε για μήνες στην Καμπάλα, κατά τη διάρκεια της διαδιαδικασίας που έπρεπε να γίνει, ώστε να επιστρέψει με την Έιντα στην Ελλάδα και επίσημα, ως μαμά και κόρη.

Xristina_Kontova1

Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατα και μέσα από ακόμη ένα Q&A, η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε την προέλευση του ονόματος της ‘Ειντα, η οποία βαφτίστηκε πριν από λίγο καιρό.

Η μικρή με καταγωγή από την Ουγκάντα, ονομάστηκε Έιντα Άμπιγκεϊλ, ενώ υπενθυμίζεται, ότι το πάρτι και το μυστήριο της βάφτισης έγιναν με μια εβδομάδα καθυστέρηση, καθώς η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου, ασθένησε με κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά, αρκετοί είναι εκείνοι που απόρησαν για το όνομα της Έιντα, καθώς δεν είναι χριστιανικό. Η Χριστίνα Κοντοβά εξήγησε μέσω Q&A που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, ότι: «Έχω άπειρες ερωτήσεις για το όνομα. Από ότι έχω καταλάβει, ονοματοδοσία κάνει το κράτος και η εκκλησία δίνει την ευχή. Παρόλα αυτά ο παπάς δεν είχε πρόβλημα και η Έιντα ήρθε ήδη από την Ουγκάντα γραμμένη με αυτά τα ονόματα».
Σε άλλη ερώτηση για το όνομα της 4χρονης κόρης της, η ίδια εξήγησε: «Άμπιγκεϊλ είναι το πρώτο της όνομα, αυτό που είχε όταν συναντηθήκαμε και Έιντα ειναι οικογενειακό όνομα (της γιαγιάς του Τζώνυ Καλημέρη που ήταν Αγγλίδα). Χρησιμοποιούμε και τα δύο ονόματα, αλλά κυρίως το Έιντα».

Δείτε τι ανάρτησε

eintaonoma


abigeleinta


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου