Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H απάντηση του Κώστα Φραγκολιά μετά τις αρνητικές αντιδράσεις στα social media για τις δηλώσεις του υπέρ της Λατινοπούλου (Φωτό)

Οι δηλώσεις του παρουσιαστή πως «η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο», προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σωρεία σχολίων δέχτηκε ο Κώστας Φραγκολιάς μετά τις δηλώσεις του για τη Δανάη Μπάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου που αφορούσε την παρουσιάστρια και τις φωτογραφίες της με μαγιό, όπου εκείνος απάντησε ότι: «Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο».

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κώστας Φραγκολιάς ανάρτησε μία φωτογραφία η οποία περιέχει το μήνυμα «Βλέπουμε ό,τι θέλουμε» και στη λεζάντα απάντησε σε όσους τον επέκριναν, με βάση τα όσα είπε.

Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Ισχύει και για το ρήμα “ακούω”.Σήμερα λοιπόν,δέχτηκα εναν καταιγισμό μηνυμάτων και συνομιλώντας με πολλούς από εσάς μέσω σοσιαλ,νιώθω την ανάγκη να ξαναεπικοινωνήσω πως οι δηλώσεις μου αφορούν τα πρότυπα υγείας και ουδεμία αναφορά και συσχέτιση δεν έκανα με πρότυπα ομορφιάς, συμπεριφοράς, αυτοπεποίθησης και εικόνας άλλων ανθρώπων.

Εννοείται δικαίωμα του καθένα να είναι όπως θέλει να είναι, να φοράει ό,τι θέλει και γενικότερα να εκφράζεται με την εικόνα του όπως νιώθει. Οι δηλώσεις μου αφορούν σε ιατρικές μελέτες σχετικά με το παραπάνω βάρος και τις πιθανές αρνητικές συνέπειες που μπορεί αυτό να φέρει στην υγεία ενός ανθρώπου.

(Και απορώ γιατί κάποιοι δεν θέλετε να το καταλάβετε και μεθοδευμένα μετατρέπετε μια γενικευμένη άποψη σε προσωπική επίθεση και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που αν και προσωπικά δεν γνωρίζω, συμπαθώ πολύ και τον θεωρώ αξιόλογο.)
Ευχαριστώ όσους επικοινώνησαν μαζί μου και μου εξέφρασαν την συμφωνία τους στα λεγόμενά μου αλλά και σε όσους την αντίθεσή τους με αρεστό τρόπο».

 

Δείτε την ανάρτησή του

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00