Σασμός: O Αργύρης Πανταζάρας αποχαιρετά τον «Γεράσιμο» – To spoiler για το τέλος του χαρακτήρα του (Φωτό)

Πανταζάρας

Συγκλονιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στον «Σασμό».

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα για την πρώτη σεζόν έχουν ήδη ολοκληρωθεί και στα επόμενά επεισόδια θα δούμε τους χαρακτήρες να έρχονται αντιμέτωποι με απίστευτες αποκαλύψεις και δραματικές στιγμές. Ο Καραπάνος, που θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια για το ποιος είναι ο γιος του, αλλά την ίδια στιγμή ο ίδιος έχει δώσει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Έτσι, μπαίνει στη μέση μίας άγριας συμπλοκής και σκοτώνεται για να τον σώσει.

Ο Αργυρής Πανταζάρας ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Γεράσιμος» έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και έδωσε ένα spoiler για το τέλος του ρόλου του στη δραματική σειρά του Alpha.

Ο Αργύρη Πανταζάρα για το τέλος του χαρακτήρα του

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε αγκαλιά με τον τηλεοπτικό του πατέρα, Λάζαρο Γεωργακόπουλο.

Στη λεζάντα της εικόνας, ο Αργυρής Πανταζάρας έγραψε: «Father vs Son (Sun) | Final Round. Με προπονητή πνευματικό πατέρα τον Δ. Ημέλλο (mr.Φραγκιαδάκη). Με Αντίπαλο Παρτενέρ τον τηλεοπτικό πατέρα Λ. Γεωργακόπουλο (mr.Karapan). Αποχαιρετάω την τηλεοπτική σεζόν με τα επόμενα δακρύβρεχτα και σπαραχτικά επεισόδια…τόσο για την δική σας ψυχή, όσο και για τη δική μας. Εύχομαι να έχετε επαφή με τα συναισθήματα σας και να τα εκφράζετε! Στους σωστούς ανθρώπους την σωστή στιγμή!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας».

Δείτε την ανάρτηση του Αργυρή Πανταζάρα στο Instagram: