Μαρία Μπεκατώρου: Η μητέρα μου είχε δυσκολίες στο να κάνει παιδί για αυτό… (Φωτό)

Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο μεγάλη αδυναμία είχε στη γιαγιά της που τη μεγάλωσε.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Μέσα στο σπίτι πώς είσαι;

Η κλασική νοικοκυρά, μόνιμα πάνω από μια κατσαρόλα. Θα πάω σούπερ μάρκετ ή στη λαϊκή και θα γυρίσω σπίτι να μαγειρέψω. Δεν κάνω τα πολύ παραδοσιακά φαγητά –βλέπε παστίτσιο– αλλά δικές μου συνταγές. Φτιάχνω ωραίες σούπες και ριζότα. Το τέλειο παστίτσιο το έκανε η συχωρεμένη η γιαγιά μου. Όπως και ωραίους ντολμάδες. Μάλλον από εκείνη πήρα την τάση να μαγειρεύω καλά αλλά δεν κάνω τα φαγητά της γιαγιάς.

Πήρες και το όνομά της;

Τη γιαγιά μου την έλεγαν Ελένη. Εμένα με έβγαλαν Μαρία γιατί η μητέρα μου είχε κάποιες δυσκολίες στο να κάνει παιδί και με είχε τάξει στην Παναγία. Τελικά της το έστειλε ο Θεός. Για αυτό και δεν έχω αδέλφια, δεν κατάφερε η μητέρα μου να κάνει άλλο παιδί. Λέγαμε όμως για τη γιαγιά. Ναι, σε αυτή τη γιαγιά λοιπόν οφείλω πάρα πολλά. Ήταν η μαμά της μαμάς μου και με μεγάλωσε. Ζούσαμε όλοι μαζί στο σπίτι. Η γιαγιά αυτή ήταν το θαύμα της ζωής μου.