Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μάρα Δαρμουσλή: Ποζάρει με μπικίνι 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της (Βίντεο)

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγους μήνες η Μάρα Δαρμουσλή, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Η ζωή της ηθοποιού έχει αλλάξει ριζικά από εκείνη την ημέρα και όλο αυτό το διάστημα φροντίζει να μας δείχνει τη νέα της καθημερινότητα με το μωράκι της, μέσα από τα social media.

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγους μήνες η Μάρα Δαρμουσλή, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Τσατσάκη.

Η ζωή της ηθοποιού έχει αλλάξει ριζικά από εκείνη την ημέρα και όλο αυτό το διάστημα φροντίζει να μας δείχνει τη νέα της καθημερινότητα με το μωράκι της, μέσα από τα social media.

«Η χαρά και η συγκίνηση στο πρώτο παιδί δεν περιγράφονται με λέξεις, μόνο με δάκρυα και χαμόγελα. Στο δεύτερο παιδί, η χαρά και η συγκίνηση είναι ίδιες, με τη μόνη διαφορά, ίσως, να είναι η ελάχιστη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ότι δεν τα κάνεις όλα χάλια», είχε δηλώσει η Μάρα Δαρμουσλή για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της.

Αυτή τη φορά η Μάρα Δαρμουσλή μοιράστηκε ένα βίντεο με τους ακόλουθούς της, στο οποίο τη βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό, σχεδόν 5 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Στο βίντεο που ανήρτησε η Μάρα Δαρμουσλή την βλέπουμε να βουτάει στην πισίνα και όπως θα δεις, η ίδια έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί ενώ έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου