Connect with us

Hi, what are you looking for?

Social Media

Μίνα Αρναούτη: Δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια από το τροχαίο (Φωτό)

«Αυτό είναι από μια σιδερένια μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου» – Δείτε τη φωτογραφία και τη μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Η Μίνα Αρναούτη είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μοιράζεται συχνά με τους ακόλουθούς της διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Η ίδια έχει γίνει ευρύτερα γνωστή από το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, αφού επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο. Έκτοτε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί δημοσίως σε αυτό, είτε σε συνεντεύξεις της, είτε μέσω Instagram.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Μίνα Αρναούτη έκανε μία διαφορετική ανάρτηση, γυρνώντας πίσω τον χρόνο, στον Φεβρουάριο του 2016, τη μέρα του μοιραίου τροχαίου.

Πιο συγκεκριμένα, ανέβασε μία φωτογραφία με γυμνή την πλάτη της, δείχνοντας στους ακόλουθούς της τα σημάδια που άφησε στο σώμα της, το ατύχημα. Όπως είπε, πρόκειται για ένα σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά της και τρύπησε τον πνεύμονα.

Μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τα ψέματα, τη δική της αλήθεια και πώς αντιμετωπίζει τα τραύματά της.

Ειδικότερα έγραψε:

«Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατι τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά απο 6.5 χρόνια!
Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!

Δεν μου αρέσουν τα κατ’αναγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε ολους .. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται. Σιχαινομαι τα κατ’ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου όμως θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει . Γιατι τώρα; Γιατι τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα απο άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα.

Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ενα πληκτρολόγιο κ να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους.Περιμένετε να αντιδράσουν όλοι όπως θα κάνατε εσείς!Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί στο τρόπο που θα αντιδρούσατε;

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μια νάρκισσος που κοιτάω την εικόνα μου, είμαι μια καπέλα που δεν μου αρέσει να κερνάω το συναίσθημα της λύπησης σε στόματα που πεινάνε για σάρκα και πόνο.

Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου. Δεν το αγαπώ γιατί με πόνεσε , δεν αγαπάμε οτι μας πονά ,κακά τα ψέματα. Όμως , παραδέχομαι πως χαίρομαι που κατάφερα να μην σας το δείξω όταν θέλατε εσείς και είχα την ΔΥΝΑΜΗ να μην σας το πουλήσω για να γίνω συμπαθής. Γι’αυτό το αγαπώ. Πουλάω αξιοπρέπεια σε ανθρώπους με λογική, όχι λύπηση σε ανθρώπους που δεν έχουν μυαλό κ τρέφονται απο την δυστυχία των άλλων.
Καλή σας ημέρα🙂»

Δείτε την ανάρτηση

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00