Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει με τον Βίκτορα -Τον σκύλο που μεταμορφώθηκε εντυπωσιακά από την αγάπη (Φωτό)

«Ήταν από τα σκυλιά που μας σόκαραν όταν επισκεφτήκαμε το σημείο» είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Τόνια Σωτηροπούλου πέρασε την Κυριακή της στο «A Little Shelter», το φιλοζωικό καταφύγιο που έχει ιδρύσει με την Κατρίνα Τσάνταλη.

Πόζαρε με διάφορα σκυλάκια που αναζητούν σπίτι, αξιοποιώντας την απήχηση που έχει στα social media για να προωθήσει την υιοθεσία τους.

Όπως έγραψε η ηθοποιός σε μια σειρά φωτογραφιών: «Αυτά είναι κάποια από τα παιδάκια μας που ψάχνουν σπίτι. Το καθένα έχει τη δίκη του δύσκολη ιστορία αλλά είμαστε εδώ για να τους δώσουμε την αγάπη και τη φροντίδα που τους αξίζει. Ανοίξτε το σπίτι σας και την καρδιά σας. @katrina_tsantali είσαι ένα θαύμα».

Ωστόσο η πιο συγκλονιστική ιστορία πρέπει να είναι του 3χρονου Βίκτορα, που η ίδια αποκαλεί «το αρκουδάκι της αγάπης». Όπως αφηγείται στο Instagram του «A Little Shelter».

«Ο Βικτωράκος είναι από τους πιο μεγάλους νικητές του #projectφιλιππιάδα. Όσο γυρνάτε τις φωτογραφίες θα δείτε πώς ήταν όταν τον πρωτοπήραμε. Και η αλήθεια είναι πως ήταν από τα σκυλιά που μας σόκαραν όταν επισκεφτήκαμε το σημείο.

Πάλεψε πολύ για να συνέλθει, ανταποκρίθηκε στις θεραπείες, καθόταν υπομονετικά και έδινε μόνο φιλιά στους γιατρούς μας. Είναι εξαιρετικά τρυφερός, στα 30kg, στειρωμένος, καλός στη βόλτα και φίλος με όλα τα σκυλιά. Ανυπομονούμε μαζί του, να γνωρίσουμε την νέα του οικογένεια».

Δείτε τις αναρτήσεις της Τόνια Σωτηροπούλου και του A Little Shelter:


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου