Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήγε στο γυμναστήριο και αποκάλυψε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του (Φωτό)

αργυρός

Ο τραγουδιστής προετοιμάζεται πυρετωδώς για το καλοκαίρι και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την προπόνησή του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της εγχώριας showbiz. Ο 35χρονος τραγουδιστής διανύει μια πολύ καλή περίοδο αφού πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του δίσκο με τίτλο «22».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο τραγουδιστής γυμνάζεται τακτικά και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει ost workout αναρτήσεις του με αθλητικά ρούχα.

«Blue!!!! Μάλλον..😂 Έχω και αχρωματοψία..», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, αναφέροντας για πρώτη φορά το ιδιαίτερο αυτό χαρακτηριστικό. Η αχρωματοψία είναι η αδυναμία της αντίληψης των χρωμάτων. Δεν αποτελεί κάποια μορφή τύφλωσης αλλά δυσκολεύει τα άτομα να ξεχωρίσουν κάποια συγκεκριμένα χρώματα, όπως το κόκκινο και πράσινο ή το μπλε και κίτρινο.

Στο ίδιο post ο τραγουδιστής μοιράστηκε ένα σύντομο video με τον συνεργάτη του Μάριο Ψιμόπουλο από το στούντιο. Στο video ακούγεται το νέο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Ταξίδι ζωής», που περιλαμβάνεται στο καινούργιο του άλμπουμ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου