Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

104,6 Μy Radio – “THE MAPPES SHOW”: Μεγάλος ραδιομαραθώνιος για την ενίσχυση του Σωματείου “ΕΛΠΙΔΑ”

24 ώρες το 24ωρο, 7 ολόκληρες ημέρες, 156 συνεχόμενες ώρες για τη στήριξη του οράματος της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη

Ένας Ραδιομαραθώνιος που εκπέμπει αγάπη για τους μικρούς ήρωες της ΕΛΠΙΔΑΣ!

Η ομάδα του «THE MAPPES SHOW» θα μείνει άγρυπνη για 7 ημέρες, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας και να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, από τις 5 μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου 2023, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ιωάννα Λαΐου, ο Βασίλης Βλάχος και η Βασιλική Μπαρδάνη θα παραμείνουν στον αέρα του 104,6 Μy Radio,  με εικόνα μέσω της υβριδικής πλατφόρμας MEGA Play και θα εκπέμπουν ασταμάτητα, όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα στηρίζοντας το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ», για τον πιο σπουδαίο σκοπό: τη στήριξη του αγώνα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, οι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θα καταρρίψουν το προσωπικό τους ρεκόρ παραμένοντας στον αέρα για 156 συνεχόμενες ώρες, καλώντας τους ακροατές τους να χαρίσουν αγάπη και ελπίδα στα παιδιά που το χρειάζονται και τις οικογένειές τους.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, θα επισκεφτούν τη  Βιβλιοθήκη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», τον Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ» αλλά και το χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει ο Σύλλογος, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Semiramis, στην Κηφισιά, με την υποστήριξη αγαπημένων καλλιτεχνών που θα τραγουδούν ζωντανά για να στηρίξουν τα παιδιά.

Φέτος, το «THE MAPPES SHOW» αφιερώνεται και στηρίζει τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ» για μία ολόκληρη εβδομάδα!

24 ώρες το 24ωρο, για 7 ολόκληρες ημέρες, θα αντηχεί από τη συχνότητα του 104,6 MY RADIO το πιο δυνατό μήνυμα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ΕΛΠΙΔΑ, με την ευχή ότι κάποτε 4 στα 4 παιδιά με καρκίνο θα γίνονται εντελώς καλά, όπως οραματίστηκε η αείμνηστη Ιδρύτρια του Σωματείου Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να γίνουμε κομμάτι της μεγάλης αλυσίδας αγάπης του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»!

 

104,6 Μy Radio

«ΤΗΕ MAPPES SHOW»

ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ«ΕΛΠΙΔΑ» ΑΠΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 

Λίγα λόγια για το σωματείο “ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο”

Το Σωματείο με την επωνυμία «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ιδρύθηκε το 1990 με πρωτοβουλία της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη. Μέσα σε αυτά τα 33 χρόνια, η «ΕΛΠΙΔΑ» έχει γίνει συνώνυμο της προσφοράς και της αλληλεγγύης στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους έχοντας δημιουργήσει ένα σπουδαίο και πολύπλευρο έργο, και συγκεκριμένα: 1993: Ο Σύλλογος δημιουργεί την πρώτη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στη χώρα, όπου μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1.200 μεταμοσχεύσεις.

1999: Ο Σύλλογος δημιουργεί τον «Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ» προκειμένου να φιλοξενηθούν τα παιδιά από την περιφέρεια, μαζί με τις οικογένειες τους, για όσο χρόνο διαρκεί η θεραπεία τους. Μέχρι σήμερα στον «Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ» έχουν φιλοξενηθεί πάνω από 2.000 οικογένειες.

2010: Με πρωτοβουλία της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και σύμμαχο ολόκληρο τον ελληνικό λαό, η «ΕΛΠΙΔΑ» εγκαινιάζει την πρώτη και μοναδική παιδιατρική Ογκολογική Μονάδα στην Ελλάδα. Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η Πολιτεία ονομάζει το νοσοκομείο «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Η Ογκολογική Μονάδα Παίδων συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία ογκολογικά νοσοκομεία, όπου μέχρι σήμερα έχουν νοσηλευτεί εντελώς δωρεάν χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ευρώπη. 3 στα 4 παιδιά που έχουν νοσηλευτεί στην Μονάδα έχουν γίνει εντελώς καλά.

2020: Η «ΕΛΠΙΔΑ» συνεχίζει δυναμικά και, μέσω διεθνών συνεργασιών, βάζει τις βάσεις για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου. Προσφέρει στον ελληνικό λαό το πρώτο Κέντρο Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας για παιδιά και εφήβους. Μια επένδυση που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο ορόσημο στον ιατρικό χώρο διεθνώς. Είναι το μοναδικό Κέντρο Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας στην Ελλάδα, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΦ, όπου μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 15 επιτυχείς κυτταρικές θεραπείες, καθώς και η πρώτη στην χώρα μας που προβαίνει σε κυτταρική θεραπεία με γονιδιακά τροποποιημένα κύτταρα.

Πιστή στο όραμα της Ιδρύτριας της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και με πυξίδα την αγάπη της για τα παιδιά και το όραμά της να γίνονται καλά 4 στα 4 παιδιά, η «ΕΛΠΙΔΑ» συνεχίζει να στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

 

Περισσότερα για το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ στο  www.elpida.org

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου