Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

“Ημέρα Πιτζάμας” στον 104,6 My Radio

Mεταξύ 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου

Με αφορμή την Ημέρα της Πιτζάμας ο 104,6 My Radio σε προκαλεί να φορέσεις τις απαλές σου πιτζάμες εκτός σπιτιού και χαρίζει υπέροχα δώρα. Ξεκινά το «Pyjama Week Challenge by Minerva»!

Dress Code στη δουλειά; Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι ρούχα θα φορέσεις το πρωί; Αυτά δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα για το Mappes Show! Μπαίνουν με τις πιτζάμες από το κρεβάτι κατευθείαν στο studio του ραδιοφώνου για μία ολόκληρη εβδομάδα! Γιατί; Γιατί ενισχύει την παραγωγικότητα και καταπολεμά το stress!

Το δημοφιλές πρωινό τρίδυμο, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου και Βασίλης Βλάχος, ζουν το όνειρο τους! Προσέρχονται καθημερινά στη ραδιοφωνική τους εκπομπή με τις πιτζάμες και θα συνεχίσουν να το κάνουν για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακαλύπτει ότι υπάρχουν σημαντικά οφέλη για τη διάθεση και την απόδοση στην εργασία, όταν φοράς πιτζάμες στη δουλειά και παίρνει επίσης μέρος στο challenge την Τρίτη 28/12 από τις 10.00 ως τις 12.00.

Έρχεται το «Pyjama Week Challenge by Minerva» με εικόνα της ασυνήθιστης περιβολής στον χώρο εργασίας από το site του 104,6 MyRadio, αλλά και στα social μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου!

Στείλε μας κι εσύ μία φωτογραφία με τη πιτζάμα σου, σε χώρο εκτός του σπιτιού

και διεκδίκησε δωροεπιταγές αξίας 100€ από τη MINERVA!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου