Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

Η φώνη της Ελλάδας: Η Σοφία Κωνσταντοπούλου και ο Stanley Papulkas στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα»

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 16:00 ώρα Ελλάδας

Η Σοφία Κωνσταντοπούλου και ο Stanley Papulkas είναι καλεσμένοι της Ελένης Καραλή, στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, στις 16:00, με αφορμή την τελετή απονομής των βραβείων GIWA και το Greek International Film Festival Tour of Canada.

Για πρώτη φορά φέτος, η τελετή απονομής των βραβείων GIWA (Greek International Women Awards) θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, Θέατρο του Pierce, θα βραβευτούν οι Ελληνίδες που έχουν διαπρέψει διεθνώς για τα επιτεύγματα και τις δράσεις τους στον επαγγελματικό τομέα.

Η επικεφαλής της διοργάνωσης Σοφία Κωνσταντοπούλου, μιλάει στη Φωνή της Ελλάδας για τα βραβεία, τις υπό βράβευση κατηγορίες, την οργανωτική επιτροπή και τη θεαματική συμμετοχή των Ελληνίδων στα φετινά βραβεία. Τα βραβεία GIWA είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και του Δήμου Αθηνών.

O Stanley Papoulkas, διευθυντής του Greek International Film Festival Tour of Canada, μιλάει για το Ελληνικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Ο Stanley Papulkas έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και είναι δημιουργός πάνω από 100 διαφορετικών ειδών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων. Τον αποκαλούν «αρχιτέκτονα της δημιουργικότητας» και είναι γνωστός ως «efficiency expert», δηλαδή δημιουργός επιτυχημένων προγραμμάτων με λίγους πόρους.

Παραγωγή, επιμέλεια, παρουσίαση: Ελένη Καραλή

Μετάδοση: Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, 16:00-17:00 ώρα Ελλάδας

Τρόποι Ακρόασης
Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας, διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store.
Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas
Στην Ελλάδα, ψηφιακά μέσα από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις στην ένδειξη «Voice of Greece».
Δορυφορικά μέσω Hellas Sat και Hotbird.
Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας
Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e–mail: [email protected]
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου