Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

Podcast στο ERTεcho: «Στου ιερού Λυκαβηττού τον σκούφο» στο «Flashback»

Αποκλειστικά από Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Εσείς, ποια συναυλία είδατε πρώτη στον Λυκαβηττό; Της Έλλα Φιτζέραλντ ή του Μίκη Θεοδωράκη; Του Μάιλς Ντέιβις ή του Νίκου Παπάζογλου; Των Pet Shop Boys ή του Γιάννη Χαρούλη; Ανάλογη με τη γενιά του καθενός είναι και η απάντηση.

Γιορτινά, αστεία και συγκινητικά στιγμιότυπα από τις συναυλίες αυτές μνημονεύει ο Φώτης Απέργης στο νέο επεισόδιο του «Flashback» που ακούτε από σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου 2023 στο ERTεcho, καθώς το ιστορικό θέατρο ετοιμάζεται να υποδεχθεί ξανά τους Αθηναίους.

Η βραδιά για την οποία ο Μανώλης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Ατομική μπόμπα θα γίνει αδερφέ!». Η συναυλία στην οποία ο Θεοδωράκης ζήτησε συγγνώμη που επέτρεψε να μπουν οι τσαμπατζήδες. Το επεισόδιο του Μάνου Χατζιδάκι με το κοινό, αλλά και το αστείο με τη Μελίνα. Η ποιητική συλλογή του Οδυσσέα Ελύτη που ο Πάνος Κατσιμίχας χάρισε στον Μπομπ Ντίλαν. Ο Πίτερ Γκάμπριελ στους ώμους των θεατών. Ο αποχαιρετισμός των Φατμέ. Και αποσπάσματα από συνεντεύξεις του Μπράιαν Φέρι και του Λούτσιο Ντάλα προς τον δημοσιογράφο, με αφορμή τις δικές τους εμφανίσεις.

Info

«Flashback» με τον Φώτη Απέργη

Απρόβλεπτες ιστορίες γύρω από προσωπικότητες που αγαπήσαμε και που ανήκουν στον συλλογικό μας μύθο.

Κύκλος 1ος , Επεισόδιο 8ο: Στου ιερού Λυκαβηττού τον σκούφο

Αποκλειστικά στο ERTεcho από Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου