Connect with us

Hi, what are you looking for?

Radio

Η εκπομπή «Athens Calling» φιλοξενεί την Μαρία Πάτση, την Σοφία Μαυραγάνη και την Ελένη Σαμπάνη

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8

Η εκπομπή «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί), με τον Περικλή Βασιλόπουλο, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τις 10 έως τις 12 το βράδυ στο Πρώτο Πρόγραμμα, συνεχίζει σταθερά τον διάλογο για τα μεγάλα θέματα της Κοινωνικής Ευθύνης: υγεία, περιβάλλον/κλιματική κρίση, ψηφιακός πολίτης, νεοφυείς επιχειρήσεις με κοινωνικό σκοπό, ευεξία και ποιότητα ζωής.

Μία εκπομπή για σκεπτόμενους και ενεργούς πολίτες, που μεταδίδεται σε πανελλαδικό δίκτυο από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, αναμεταδίδεται από τη Φωνή της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και διαδικτυακά από το https://www.ertecho.gr/radio/proto/ και https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στις 22:00, καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:

● Η Μαρία Πάτση, συνιδρύτρια εταιρείας ψηφιακής καινοτομίας, μιλάει για τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και οι μητέρες στον τομέα των επιχειρήσεων τεχνολογίας, για τα ψηφιακά έργα ουσίας στο Δημόσιο, για την πλατφόρμα e-katanalotis και τα προγράμματα επιβράβευσης των πελατών των επιχειρήσεων.

● Η Σοφία Μαυραγάνη, χορογράφος, μιλάει για την πολυμεσική θεατρική παράσταση A-live που αφορά το αποτύπωμα της Αντιγόνης σήμερα, σε συνεργασία με το ερευνητικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Αντιγόνες: Σώματα της αντίστασης στο σύγχρονο κόσμο».

● Η Ελένη Σαμπάνη, ψυχολόγος, συστημική – οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια και ποιήτρια. Αναφέρεται στη δεύτερη ποιητική της συλλογή με τίτλο «Ο τρόπος που έχουνε τα πράγματα να σπάνε» και εξηγεί γιατί η συνάντηση και ο διάλογος των ιδεών αποτελεί την υπέρτατη πολιτική πράξη.

Παρουσίαση: Περικλής Βασιλόπουλος

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8!

 

Info:

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, ώρα 22:00-24:00

Εκπομπή: «Athens Calling» (Η Αθήνα καλεί)

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου