Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Δεν θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Βίντεο)

κόσιαβα

Λίγες μέρες μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής «Μίλησέ μου» στο OPEN, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα βρέθηκε σήμερα (24/11) στο «Καλό Μεσημεράκι».

«Παραμένω στο δυναμικό του OPEN» δήλωσε αρχικά στον Νίκο Μουτσινά η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Ήρθε ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά δεν τον έχω δει ακόμα».

«Δεν ήταν η εκπομπή αυτή ο λόγος που δεν ακολούθησα το παρεάκι της “Super Κατερίνας”. Καμία σχέση. Απλά έφυγαν τα παιδιά και εγώ έμεινα. Έχουμε καλές σχέσεις. Δεν έχουμε προβλήματα. Άλλο που έχουμε να μιλήσουμε από τότε που τελείωσε η εκπομπή» σημείωσε για την επιλογή της να μείνει στο OPEN, ενώ όλοι οι συνεργάτες του «Ευτυχείτε» αποχώρησαν από τον εν λόγω σταθμό.

 

Για την πρόωρη ολοκλήρωση της εκπομπής της «Μίλησέ μου», η οποία αφορούσε κοινωνικά θέματα, δήλωσε: «Γενικά εμένα οι αλλαγές δεν μου αρέσουν. Καθόλου. Όμως, όταν είναι κάτι να γίνει και δεν μπορείς να το αποφύγεις, το αντιμετωπίζω ψύχραιμα. Άλλο αν πηγαίνω σπίτι μου και τα σπάω όλα. Αυτό είναι άλλΟ. Εγώ το βλέπω πάντα μισογεμάτο το ποτήρι στη ζωή. Τα βλέπω όλα θετικά. Βλέπω ότι πάντα διορθώνουμε τα πράγματα και δεν δημιουργούμε ποτέ προβλήματα. Είμαι αυτής της φιλοσοφίας ζωής. Αν έχω ένα πρόβλημα, θα το βάλουμε κάτω και θα το λιανίσουμε».

«Το ήξερα ότι θα μου συμβεί όλο αυτό. Αστρολογικά. Κοπανιόμουν με όλους τους πλανήτες εγώ» ισχυρίστηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου