Connect with us

Hi, what are you looking for?

Marketing

Henkel Hellas: Λανσάρει το νέο brand Nature Box

Henkel Hellas παρουσιάζει το νέο brand Nature Box, με έμπνευση τα πρότυπα της κλασικής ομορφιάς. Με στόχο τη βιωσιμότητα και το σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, οι τέσσερις μοναδικές Vegan σειρές προϊόντων Nature Box με φυσικά έλαια 100% Cold Pressed και συσκευασίες από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό, προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία περιποίησης, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά των μαλλιών. Η διαδικασία ColdPress αποτελεί μία premium μέθοδο εκχύλισης ελαίων, που απαιτεί χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την υψηλή ποιότητα και τα θρεπτικά συστατικά του καρπού ή του φρούτου. 

Οι τέσσερις μοναδικές σειρές προϊόντων Nature Box περιέχουν έλαια 100% Cold Pressed από Αβοκάντο, Βερίκοκο, Αμύγδαλο και Ρόδι. Τα έλαια που περιέχονται σε όλα τα Nature Box προϊόντα δεν έχουν υποστεί καμία επιπλέον επεξεργασία και έτσι διατηρούν όλες τις πολύτιμες βιταμίνες (A, B, C, D, E), τα αντιοξειδωτικά και τα λιπαρά τους οξέα. 

Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν Vegan σύνθεση, δεν περιέχουν σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές, ενώ τα σαμπουάν δεν περιέχουν ούτε sulfates, δημιουργώντας έτσι ένα λεπτό φίλτρο προστασίας και λάμψης στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου