Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Σταρόβας για την μητέρα του – «Με μεγάλωσε μόνη της» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2Night Show» για να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος μουσικός, ηθοποιός, τραγουδιστής και παρουσιαστής, μίλησε για τα πολλά ταλέντα και την «πολυχρωμία» που έχει στη ζωή του, από μικρό παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στην μητέρα του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

«Όπως είπε ο φίλος μου. ο Στάθης Παχίδης, επέλεξε να σε απαλλάξει, που είναι πολύ ωραίο. Ήταν χωρίς επιστροφή. Επειδή μου αρέσει να κρατώ την ουσία από τα πράγματα, κατάλαβα ότι έχουμε την τάση να λέμε θα τα κοιτάξω αργότερα τα πράγματα και θα το δω όταν θα έρθει η στιγμή. Με βάση τη φυσική εξέλιξη θα έρθει, όλοι θα χάσουμε τους γονείς μας. Είναι αναπόφευκτο. Πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Όσο το δουλεύεις, τόσο πιο εύκολα το αντιμετωπίζεις» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Έφυγα από το σπίτι μου 17 χρονών κι έζησα στο Βέλγιο 2 χρόνια. Δεν μου έφερε ποτέ εμπόδια ούτε κι επαγγελματικά. Τότε που είχα πει ότι θα πάω να παίξω στα μπουζούκια, ήταν συνυφασμένα με την αλητεία. Δεν μου έφερε εμπόδιο ποτέ κι είναι ωραίο γιατί δεν πρέπει να παίζουμε το ρόλο του Θεού στα παιδιά μας. Με μεγάλωσε μόνη της» πρόσθεσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Για Super Mammy: Eχουμε χάσει κάθε μέτρο

«Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε με αυτήν τη λογική» δήλωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.
Για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το «Super Mammy », την τηλεοπτική σειρά του Μάρκου Σεφερλή στην οποία πρωταγωνιστεί, απάντησε επίσης ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Είναι αγγλικό φορμάτ που παιζόταν στο BBC, πολυβραβευμένο. Είναι η πρώτη φορά με ζωντανό κοινό στην Ελλάδα και μου αρέσει γιατί έχει τροποποιηθεί στοχευμένα για να έρθει στο ελληνικό χιούμορ.

Ο Μάρκος είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης κι εργοδότης» είπε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Άκουσα διάφορα περί παλιού χιούμορ. Ας μας πει κάποιος ποιο είναι το χιούμορ του 2022 να ξέρουμε με αυτήν τη λογική.

Είμαστε σε μία εποχή που αρχίζω και κουράζομαι και εκνευρίζομαι. Έχουμε χάσει κάθε μέτρο, ο καθένας λέει ό,τι θέλει, απολογούμαστε μέχρι και για την αναπνοή μας. Ο κόσμος είναι φοβισμένος, λες και δεν έχουμε προβλήματα» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/KsGShT0PRkU

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου