Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε πως «θα κάνει διάλειμμα» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι θαυμαστές της σταρ ανησύχησαν μήπως συμβαίνει κάτι με την εγκυμοσύνη της, όμως εκείνη δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσίευσή της

Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δουν ξανά οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, κάποια νέα βίντεο στο προφίλ της, αφού η ποπ σταρ ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κάνει διάλειμμα από τα social media.

«Θα κάνω διάλειμμα στα social media για λίγο!!! Στέλνω την αγάπη μου και ο Θεός να σας ευλογεί όλους», έγραψε η Σπίαρς σε ανάρτησή της στο Instagram, την Κυριακή.

Στο βίντεο της δημοσίευσης, φαίνεται ένα μωρό να χαλαρώνει δίπλα σε καλλυντικά, φορώντας ρόμπα, γυαλιά ηλίου και ρόλεϊ μαλλιών, συνεπώς οι θαυμαστές της υπέθεσαν πως ίσως θέλει να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που ανησύχησαν μήπως συμβαίνει κάτι με την υγεία της 40χρονης σταρ, εκείνη όμως δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Στις 11 Απριλίου, η Σπίαρς ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι. Σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε γράψει μάλιστα πως: «Ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με τα βιβλία, το μακιγιάζ, τις κλασικές ταινίες… να κάνω υπέροχες συζητήσεις… και το καλύτερο σεξ από ποτέ! Το σεξ είναι υπέροχο όταν είσαι έγκυος».

O 28χρονος personal trainer με καταγωγή από τον Ιράν είναι μαζί με την τραγουδίστρια τα τελευταία 5 χρόνια. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016, στα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Slumber Party».

«Ήμουν ενθουσιασμένος που θα γνώριζα μία από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών», είπε ο Ασγκάρι στο Men’s Health τον Ιούλιο του 2018. «Ένιωθα πεταλούδες στο στομάχι». Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι εκείνος «έσπασε τον πάγο» ανάμεσά τους και στην προσπάθειά του αυτή, παραλίγο να τα καταστρέψει όλα.

«Εκείνη είπε: “Γεια, είμαι η Μπρίτνεϊ” και της είπα “Συγγνώμη, πώς σε είπαμε;” Προσπάθησα να είμαι αστείος. Δεν νομίζω ότι το κατάλαβε κανείς», εξομολογήθηκε ο Ασγκάρι.

Για καλή του τύχη, η Σπίαρς είδε πίσω από αυτό το ατυχές αστείο, τον έρωτα της ζωής της. Ξεκινώντας από μία συζήτηση για το σούσι και το καλό φαγητό, οι δυο τους έγιναν ο ένας το στήριγμα του άλλου. Από τα πρώτα κιόλας ραντεβού, ο Ασγκάρι ήταν παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα στη ζωή της Σπίαρς, από τις περιοδείες μέχρι και τη νοσηλεία σε μονάδα ψυχικής υγείας, που κατά καιρούς έχει ανάγκη η τραγουδίστρια, ενώ της συμπαραστάθηκε στη 13χρονη συντηρητική της θητεία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου