Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Απίστευτα πράγματα στον «αέρα» της ΕΡΤ: Παρουσιάστρια δεν μπορεί να σταματήσει να γελάει (Βίντεο)

ζαμπέτογλου

Η κουβέντα δεν έβγαζε νόημα από ένα σημείο και μετά η Νάνσυ ξεκίνησε να γελάει ασταμάτητα με τις απορίες του συναδέλφου της.

Τη Δευτέρα του Πάσχα όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου θα… παρατήρησε την πολύ αστεία συζήτηση, που είχαν οι δύο παρουσιαστές σχετικά με τον Ντέμη Ρούσσο.

Η κουβέντα δεν έβγαζε νόημα από ένα σημείο και μετά η Νάνσυ ξεκίνησε να γελάει ασταμάτητα με τις απορίες του συναδέλφου της.

Πρόκειται για ένα πολύ οικείο τηλεοπτικό ζευγάρι και για το λόγο αυτό η γυναίκα έχει την ίδια άνεση να γελάει αλλά και να κλαίει γοερά, με θέματα που τη συγκινούν.

Το ασταμάτητο γέλιο της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

«Ήταν φίλοι με τον θείο μου. Μας φιλοξενούσε ο θείος μου στην Ρώμη, χτυπά το κουδούνι, ανοίγουμε την πόρτα κι ήταν ο Ντέμης Ρούσσος. Βόλτα ήρθε, δεν έμεινε το βράδυ».

Την ίδια στιγμή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν μπορούσε να κατανοήσει το πως βρέθηκε στην πόρτα του σπιτιού ο μουσικός: «Μέσα στο σπίτι ή έξω από το σπίτι;»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει και στη συνέχεια ξέσπασε σε νευρικό γέλιο: «Θανάση τι εννοείς; Είσαι με τα καλά σου; Τι δεν καταλαβαίνεις πουλάκι μου; Τι έφαγες;».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου