Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρίγκιπας Ουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Η άβολη ερώτηση δημοσιογράφου για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον δέχθηκαν μία άβολη ερώτηση από δημοσιογράφο σχετικά με τη βασίλισσα Ελισαβετ μετά τη δήλωση του πρίγκιπα Χάρι ότι έφθασε στη Βρετανία την περασμένη εβδομάδα για να διασφαλίσει ότι η βασίλισσα “λαμβάνει προστασία”.

Καθώς οι συνέπειες από την εμπρηστική συνέντευξη του Δούκα του Σάσεξ συνεχίζονται ανήμερα των 96ων γενεθλίων της βασίλισσας, δημοσιογράφος απηύθυνε σχετικό ερώτημα στον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ τη στιγμή που αποχωρούσαν από τα γραφεία της Επιτροπής Έκτακτων Αναγκών και Καταστροφών.

Καθώς ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποχωρούσαν από το κτίριο της Επιτροπής μία δημοσιογράφος τους φώναξε: “Κύριε, χρειάζεται προστασία η βασίλισσα;”. Το ζευγάρι δεν απάντησε και συνέχισε να περπατά προς το όχημα που τους περίμενε.

Το σημερινό περιστατικό θυμίζει ακριβώς ένα παρόμοιο περιστατικό πριν από έναν χρόνο όταν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν καταγγείλει για ρατσισμό τη βασιλική οικογένεια στη συνέντευξη με την Όπρα. Ο Ουίλιαμ είχε επισκεφθεί ένα δημοτικό σχολείο με την Κέιτ όπου ρωτήθηκε αν η βασιλική οικογένεια είναι ρατσιστές και εκείνος είχε απαντήσει: “Δεν είμαστε ρατσιστική οικογένεια”.

Στο μεταξύ, λέγεται πως ο πρίγκιπας Κάρολος έχει φθάσει στα όριά του με τον μικρότερο γιο του, ενώ το προσωπικό των Ανακτόρων που στέκεται στο πλευρό της βασίλισσας στη διάρκεια της πανδημίας κατηγόρησε τον πρίγκιπα Χάρι για εξωφρενική αδιαφορία, αν και τώρα ισχυρίζεται ότι εκείνη χρειάζεται περισσότερη προστασία.

Το νέο πορτρέτο για τα 96α γενέθλιά της

Πάντως, σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να ευχηθούν στη βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ η Βασιλική Ιππική Έκθεση του Ουίνδσορ (Royal Windsor Horse Show) δημοσίευσε νέα φωτογραφία της που αναδεικνύει την αγάπη της για τα άλογα.

Στο πορτρέτο, το οποίο είναι από τον περασμένο μήνα με τον φωτογραφικό φακό του Χένρι Νταλάλ, η βασίλισσα στέκεται ανάμεσα στα δύο από τα αγαπημένα πόνι της, Μπάιμπεκ Κέιτι και Μπάιμπεκ Νάιτινγκεϊλ.

Φοράει παλτό σε βαθύ πράσινο χρώμα, γνωστό ως «πράσινο του Εδιμβούργου», που έχει ιδιαίτερο νόημα—ήταν το χρώμα της επίσημης στολής του εκλιπόντος συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου. Πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, φόρεσαν ρούχα στο χρώμα αυτό στην επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον περασμένο μήνα.

Στη φωτογραφία το πράσινο δημιουργεί έντονη αντίθεση με το λευκό χρώμα των πόνι. Είναι η τέταρτη από σειρά φωτογραφιών της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ που κυκλοφόρησαν επίσημα από το Royal Windsor Horse Show—οι τρεις πρώτες κυκλοφόρησαν για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου, το Πλατινένιου Ιωβηλαίου και των 90ων γενεθλίων της.

Η Έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1943 και η βασίλισσα την παρακολουθεί κάθε χρόνο. Στην Έκθεση του 2022, η οποία έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 12 Μαΐου, συμμετέχουν στο διαγωνιστικό τμήμα 41 άλογα, που είναι αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00