Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Δωρίζουν μέρος των εσόδων από το «Onar» στους Ουκρανούς

Τα τελευταία χρόνια, ο Ματέο και η Ελένη αποφάσισαν να προσφέρουν στους επισκέπτες του «Onar» σεµινάρια γιόγκα, που ξεκινούν µε την έναρξη της θερινής σεζόν

Μια επταήµερη εκδροµή στα Άχλα, τον παράδεισο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι προλάβουν να κλείσουν θέσεις, γνωρίζοντας µάλιστα πως… το ταξίδι τους αυτό θα έχει και καλό σκοπό. Μέρος των εσόδων θα δοθεί σε οργανισµούς που υποστηρίζουν την Ουκρανία την περίοδο αυτή, µετά από επιθυµία του διάσηµου ζευγαριού .

Τα τελευταία χρόνια, ο Ματέο και η Ελένη αποφάσισαν να προσφέρουν στους επισκέπτες του «Onar» σεµινάρια γιόγκα, που ξεκινούν µε την έναρξη της θερινής σεζόν. Μάλιστα, καταφθάνουν στα Αχλα έµπειροι δάσκαλοι από όλο τον κόσµο, καθώς πραγµατοποιούνται εκδροµές µε θέµα τη γιόγκα και τον διαλογισµό, που διοργανώνονται από ολιστικά κέντρα ή µεµονωµένους καθηγητές.

Φέτος, όµως, η εκδροµή που έχει προγραµµατιστεί για τον Ιούνιο θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού ο πόλεµος στην Ουκρανία έχει αγγίξει όλο τον κόσµο και φυσικά το ζευγάρι, που σκέφτηκε να βοηθήσει δίνοντας µέρος των εσόδων στους Ουκρανούς που έχουν πληγεί. Αν και το πρόγραµµα έχει ανακοινωθεί, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει προβεί σε καµία διαφήµιση και κανείς από το περιβάλλον της δεν γνωρίζει για τη σκέψη της αυτή, που ήταν η ίδια µε του συζύγου της.

Οι υποψήφιοι µπορούν να δηλώσουν συµµετοχή για να ξεναγηθούν στον σπάνιο και προστατευόµενο υδροβιότοπο, να απολαύσουν τη διαµονή σε ένα µαγικό µέρος, όπου ο ποταµός συναντά τη θάλασσα, και να εξερευνήσουν την εκπληκτική οµορφιά του νησιού της Άνδρου.Παράλληλα, µπορούν να «συντονιστούν» µε τη φύση µέσω καθηµερινών συνεδριών γιόγκα και αναπνοής.

Αξίζει να σηµειωθεί πως οι νέες, υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δηµιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, ZEGE Αrchitects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 µ. από τη βοτσαλωτή παραλία Άχλα και είναι χτισµένες σε ήσυχη τοποθεσία. Η αισθητική τους είναι απόλυτα µίνιµαλ και σύγχρονη, µε σεβασµό στην παράδοση και στο τοπίο.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 16 Απριλίου 2022

Πηγή: Parapolitika.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου