Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μέμος Μπεγνής: «Ο σεξουαλικός μας προσανατολισμός δε θα έπρεπε να μας χαρακτηρίζει»

Μπεγνής

Στον καναπέ του Love it κάθισε σήμερα το μεσημέρι ο Μέμος Μπεγνής. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα προγράμματα που του αρέσει να παρακολουθεί λέγοντας πως κάτι που επιθυμεί να δει άμεσα είναι η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Σέρρες” στην οποία πρωταγωνιστείς είναι ένας gay άντρας. Με αφορμή αυτόν τον χαρακτήρα αλλά και το δικό του gay φιλί σε σειρά της Κύπρου ο Μέμος Μπεγνής είπε:

«Πάντα αυτή η χώρα ήταν πίσω στα πάντα. Πρώτα γίνονται βήματα μπροστά σε άλλες χώρες της γης και τελευταία είναι η Ελλαδίτσα δυστυχώς. Είτε η σεξουαλική μας επιλογή – που δεν είναι επιλογή, είναι προσανατολισμός έτσι γεννιέται ένας άνθρωπος, και δεν είναι και κάτι που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τον οποιονδήποτε, αλλά είμαστε στη χώρα της ταμπέλας.

Θα έπρεπε να κατανοούμε περισσότερο τους ανθρώπους. Πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο να κατανοούμε και να δεχόμαστε τους ανθρώπους ακόμα και αν η άποψή τους ή οι επιλογές τους είναι διαφορετικές από τις δικές μας. Ακόμα όμως κι αν δεν τις κατανοούμε θα έπρεπε να τις σεβόμαστε εφόσον δε μας ενοχλούν.

Σε όλες τις αμερικάνικες σειρές βλέπουμε ότι υπάρχει πάντα ένας gay χαρακτήρας γιατί είναι στην καθημερινότητά μας. Από τη στιγμή που κάτι είναι στην καθημερινότητά μας, πρέπει και τα παιδιά που βλέπουν αυτές τις σειρές να έχουν αυτές τις προσλαμβάνουσες για να μάθουν να σέβονται και να δέχονται την κάθε επιλογή. Απορώ γιατί εν έτη 2022 το συζητάμε ακόμα αυτό το πράγμα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου