Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ανάσταση με το MEGA και την Έλλη Κοκκίνου: Όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής (Βίντεο)

Η κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” βρέθηκε στα παρασκήνια της εορταστικής εκπομπής του MEGA για το φετινό Πάσχα.

Ένα διαφορετικό “Σπίτι με το ΜΕGA” με πρωταγωνίστρια την Έλλη Κοκκίνου.

Η αγαπημένη τραγουδίστιρα, λίγο μετά την Ανάσταση, μας προσκαλεί σε ένα πασχαλινό γλέντι γεμάτο μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, ανανεωμένη και με μοναδικό κέφι, ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της και υποδέχεται στη σκηνή εκλεκτούς καλεσμένους.

Δίπλα της θα βρεθούν η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης για μία μουσική συνάντηση με ντουέτα-έκπληξη και ρυθμούς από διαφορετικά είδη μουσικής.  Special guest ο Θοδωρής Φέρρης, που θα μας ξεσηκώσει με γνωστές επιτυχίες του. Συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος. Παρουσιάζουν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η βραδιά ξεκινάει στις 23:00 με τον Βυζαντινό Χορό του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πολιούχου Αθηνών. Μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο  και τη Σοφία Μάνου, και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Δεμελή, η χορωδία θα ψάλλει ύμνους και τραγούδια σε κλίμα κατάνυξης. Στις 23:50 θα συνδεθούμε με τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς για να παρακολουθήσουμε την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Έλλη Κοκκίνου: Η Ανάσταση συμβολίζει μια καινούργια αρχή

Η τραγουδίστρια μίλησε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του MEGA για τη βραδιά και έδωσε τις δικές της ευχές.

“Έκανα πάντα Πάσχα με τον μπαμπά και ήταν από τις ωραιότερε στιγμές της ζωής μου” ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε: “Αγάπη, υγεία, συνείδηση και ενσυναίσθηση” και τόνισε ότι: “Η Ανάσταση συμβολίζει μια καινούργια αρχή”.

Δέσποινα Καμπούρη: Μεγάλη τιμή

“Είναι μια σπουδαία παραγωγή και είναι μεγάλη τιμή για εμένα” είπε με τη σειρά τη Δέσποινα Καμπούρη που παρουσιάζει τη βραδιά.

“Είχα πολύ άγχος αλλά το ευχαριστηθήκαμε πολύ και γεμίσαμε την ψυχή μας με αγάπη” ανέφερε η παρουσιάστρια και συνέχισε: “Είμαι πολύ μεγάλη φίλη με την Έλλή και σήμερα κάναμε μαζί κάτι πρωτόγνωρο, βρεθήκαμε μαζί στη σκηνή”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου