Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τάκης Ζαχαράτος: «Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν “Τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;”» (Βίντεο)

Για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Είναι πολύ νωπή ακόμα η απώλεια του πατέρα μου. Όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές: Ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου, ή να είσαι στη θέση του θύματος. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα από την πατέρα μου, τη δύναμή του, είμαι εγώ ο μπαμπάς μου πια», είπε ο δημοφιλής showman.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του, ο ίδιος περιέγραψε ότι «Και τώρα έχω δυσκολίες, άλλου τύπου. Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν, “τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;”. Μέχρι πρόσφατα μου είπαν τι είναι αυτό που κάνεις. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος, και βάλτε όποια ταμπέλα θέλετε».

Αναφερόμενος τέλος σε όσα ετοιμάζει στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε ότι «Θα κάνω μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση “Έλα μες στην αγκαλιά μου”».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00