Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Grace and Frankie: Αντίστροφη μέτρηση για την επιτυχημένη σειρά του Netflix (Βίντεο)

H Γκρέις και η Φράνκι ετοιμάζουν να πουν αντίο στους συνδρομητές και το δίκτυο κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ των τελευταίων επεισοδίων
Δώδεκα επεισόδια απομένουν για το τέλος της επιτυχημένης σειράς «Grace and Frankie» (Γκρέις και Φράνκι) και το Netflix κυκλοφόρησε τις προάλλες το επίσημο τρέιλερ του μεγάλου φινάλε.

Πριν από επτά χρόνια, η ζωή της Γκρέις και της Φράνκι αναστατώθηκε όταν οι επί χρόνια σύζυγοί τους τις εγκατέλειψαν και βρήκαν τον έρωτα μεταξύ τους. Μέσα από καβγάδες και συμφιλιώσεις, η Γκρέις και η Φράνκι δημιούργησαν έναν απρόσμενο δεσμό για να αντιμετωπίσουν το αβέβαιο μέλλον μαζί. Γέλασαν, έκλαψαν, δοκίμασαν παραισθησιογόνα μανιτάρια μαζί και έγιναν για δεύτερη φορά επιτυχημένες επιχειρηματίες μαζί.

Μετά από 94 επεισόδια, η Γκρέις και η Φράνκι συνεχίζουν να δείχνουν στους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους και τους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και χωρίς ενδοιασμούς.

Η σειρά του Netflix απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και οι πρωταγωνίστριες Τζέιν Φόντα (Γκρέις) και Λίλι Τόμλιν (Φράνκι), έγιναν πολύ γρήγορα οι αγαπημένες του τηλεοπτικού κοινού.

Η δημιουργία του «Grace and Frankie» ανήκει στη Μάρτα Κάουφμαν και στον Χάουαρντ Τζ. Μόρις. Το καστ συμπληρώνουν οι ηθοποιοί Μάρτιν Σιν (Ρόμπερτ), Σαμ Γουότερστον (Σολ), Μπάρον Βον (Νουαμπούντικε), Ίθαν Έμπρι (Κογιότ), Μπρούκλιν Ντέκερ (Μάλορι), Τζουν Νταϊάν Ραφαέλ (Μπριάνα), Πίτερ Κάμπορ (Μπάρι), Λίντσεϊ Κραφτ (Άλισον), Μάρσα Μέισον (Αρλίν), Τιμ Μπάγκλι (Πίτερ), Πίτερ Γκάλαγκερ (Νικ Σκόλκα) και Κριστίν Γουντς (Τζέσικα).

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου