Το Πεφταστέρι: Η νέα σειρά εποχής του Χάρη Ρώμα – Τα πρώτα ονόματα

Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει με νέα πανάκριβη τηλεοπτική σειρά εποχής και εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε. Ο τίτλος της σειράς θα είναι «Το Πεφταστέρι» και αυτά είναι τα πρώτα ονόματα του καστ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κωμωδία, η οποία θα μας μεταφέρει στην δεκαετία του 60′ και τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Το βασικό καστ θα αποτελείται από περίπου 2ο ηθοποιούς αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχουν σημαντικές guest εμφανίσεις.

Ο Χάρης Ρώμας θα ενσαρκώσει τον Λέανδρο Λεβίδη ενώ έχουμε ήδη τα τρία πρώτα ονόματα που θα βρίσκονται στο καστ. Ο λόγος για τις Πέγκυ Σταθακοπούλου, Τάνια Τρύπη και την αγαπημένη τηλεοπτική παρτενέρ του Χάρη Ρώμα, Τζόυς Ευείδη!

Η σειρά εποχής αναμένεται να έχει αρκετά υψηλό κόστος και κατά πάσα πιθανότητα θα προβληθεί από το MEGA. Άξιο αναφοράς είναι ότι, σύμφωνα με τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα, αυτή θα είναι η τελευταία του τηλεοπτική σειρά, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος είναι ότι έχει σκοπό να διεκδικήσει την δημαρχία Χαλανδρίου, στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Το Πεφταστέρι αναμένεται να βγει στον αέρα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.