Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αγγελική Νικολούλη: Το μήνυμα του γιου της μετά την τελευταία εκπομπή του «Φως στο Τούνελ»

Στην κορυφή βρίσκεται η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ιδιαίτερα από την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας η υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Η αστυνομική ρεπόρτερ που έχει ρίξει φως σε πολύ σκοτεινές υποθέσεις, καθημερινά δίνει τη δική της «μάχη», για να καταφέρει να συλλέξει πληροφορίες για την υπόθεση, η οποία έχει μετατραπεί σε απόλυτο θρίλερ.

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης, παρακολουθώντας την πορεία της μητέρας του όλα αυτά τα χρόνια, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποθεώνοντάς την για τη δουλειά της. Ο ίδιος, ανάρτησε δυο φωτογραφίες της Αγγελικής Νικολούλη, μία από το σήμερα, και μία από την αρχή της καριέρας της, και της συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram.

 

Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00