Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η ιστορία της 23χρονης Youtuber που ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από 15 ετών (Βίντεο)

Η εκπομπή «Ελένη», παρουσιάζει την ιστορία της «Senora Elis», της 23χρονης Ελισάβετ, η οποία ξεκίνησε να χρησιμοποιεί τα social media από 15 ετών. Περιέγραψε τις επιφυλάξεις των γονιών, αλλά και τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο.

H 23χρονη Υoutuber, Senora Elis, που ξεκίνησε ν’ ασχολείται με τα social media σε ηλικία 15 ετών, μιλά για τις επιφυλάξεις των γονιών της, τον εθισμό της και τους κίνδυνους που ελλοχεύουν οι νέες τεχνολογίες για τα νεαρά κορίτσια.

«Στην τρίτη γυμνάσιου ανακάλυψα μια κοπέλα στο Υoutube που έκανε βίντεο σχετικά με τα μαλλιά της και μετά ανακάλυψα και άλλα άτομα. Μεγάλωσα στο Λιτόχωρο και στο σχολείο κάποια αγόρια έλεγαν φράσεις από το βίντεό μου και με κορόιδευαν. Είχα πολύ μεγάλη αγάπη γι’ αυτό που ξέκανα και πίστευα πολύ σε αυτό», ανέφερε αρχικά η Senora Elis.

«Ζω από τη δουλειά μου στο YouTube δεν κάνω κάτι άλλο. Τα βίντεο απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Η μαμά μου είχε κάποιες αναστολές, άλλα ο μπαμπάς μου με βοηθούσε και μου έδινε κάποιες ιδέες για τα βίντεό μου», πρόσθεσε.

«Νιώθω ότι είμαι εθισμένη στα social media!», αποκάλυψε η Senora Elis.

Επιπλέον, μίλησε για την υπερβολική έκθεσή της στο διαδίκτυο και την έλλειψη καθοδήγησης.

«Κινδύνεψα όταν ήμουν μικρότερη. Έμπαινα και έβλεπα πράγματα που σήμερα δεν θα με άφηνα να το κάνω, όπως πορνογραφικά υλικά. Στεναχωριέμαι που δεν είχα καθοδήγηση», είπε.

«Δεν μου αρέσει καθόλου που νεαρές κοπέλες δεν μπορούν να δουν τον εαυτό τους χωρίς φίλτρο. Τα social media μου έχουν δώσει περισσότερα όμορφα πράγματα απ’ ότι άσχημα. Δεν φαντάζομαι τη ζωή μου χωρίς αυτά», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου