Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Cardi B ανακοίνωσε με ένα διαμαντένιο κολιέ το όνομα του γιου της (Φωτο)

Εντύπωση προκαλεί το διαμαντένιο σκουλαρίκι στο αυτί του 7 μηνών αγοριού

Και το όνομα αυτού, Wave Set Cephus. Η Cardi B και ο Offset ανακοίνωσαν τελικά το όνομα που θα δώσουν στον 7 μηνών γιο τους. Το ζευγάρι μέσα από τα social media έδωσε φωτογραφίες με το όνομα του παιδιού.

Ο τρόπος που το παρουσίασαν ήταν άκρως εντυπωσιακός καθώς για χάρη του μικρού σχεδιάστηκαν αποκλειστικά διαμαντένια κοσμήματα που έγραφαν επάνω το όνομα του μικρού. Εντύπωση προκαλεί πως ο… νεαρός Wave φορούσε και ένα μεγάλο διαμαντένιο σκουλαρίκι στο αυτάκι του.

Οι θαυμαστές έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο χαριτωμένο είναι το μωρό.

 

Δείτε τις φωτογραφίες:

baby1
baby2
baby3
Kosmima

Η γέννηση του Wave ανακοινώθηκε από το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2017. Στη φωτογραφία που ανέβασαν στο Instagram το μωρό ήταν τυλιγμένο στο νοσοκομείο με μια κουβέρτα Louis Vuitton να ξεχωρίζει…

cardi-b

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που επιτέλους γνωρίσαμε τον γιο μας», είχε πει το ζευγάρι σε δήλωσή του εκείνη την εποχή. «Είναι ήδη αγαπητός τόσο στην οικογένεια και τους φίλους μας και ανυπομονούμε να τον συστήσουμε στα άλλα αδέρφια του».

Ο Offset έχει με τη Cardui B την Kulture και τον Wave. O ράπερ έχει ακόμα τρία παιδιά τα οποία έχει αποκτήσει με άλλους συντρόφους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου