Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τέλος οι «Ράδιο Αρβύλα» – Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη (Βίντεο)

Αυλαία για φέτος έριξαν οι «Ράδιο Αρβύλα», σε μία σημαντική ημερομηνία για αυτούς

Η επιταχυμένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» ολοκληρώθηκε για φέτος, κάτι που ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως θα συμβεί.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχημένη εκπομπή γιόρτασε και τα 14α γενέθλιά της, καθώς το 2008 προβλήθηκε το πρώτο «Ράδιο Αρβύλα».

Έτσι ο Αντώνης Κανάκης αποχαιρέτησε το κοινό

«Ευχαριστούμε την μαμά μας, τον μπαμπά μας, τον ΑΝΤ1 που μας φιλοξένησε αυτή τη σεζόν. Στη συνέχεια να ευχαριστήσουμε όλους τους αφανείς ήρωες, όπως τον Πασοκτζή για παράδειγμα. Όλα τα αγόρια και τα κορίτσια πίσω από τις κάμερες και τους ανθρώπους στο van. Να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας. Σας αγαπάμε. Κωστάκη να σε ευχαριστήσω προσωπικά, σε αγαπάω. Αυτή η σεζόν… Αχ αυτή η σεζόν. Πηγαίναμε από τον πόλεμο στην πανδημία και από την πανδημία στους βιασμούς και στις δολοφονίες.

Είναι ένα τοξικό περιβάλλον.

Δεν φαντάζεστε πόσο στεναχωριόμαστε όταν τελειώνει το “Ράδιο Αρβύλα”, γιατί αυτή την ώρα που είμαστε στον αέρα αποτελεί ένα καταφύγιο, μία όαση. Κάθε φορά που το αφήνουμε στεναχωριόμαστε. Φέτος όμως νιώθουμε μια μικρή ανακούφιση, γιατί η ψυχολογία μας και το στομάχι μας θέλει να φύγουμε από τον πλανήτη. Ελπίζουμε να μεσολαβήσει το καλοκαίρι και να αλλάξουν λίγο τα πράγματα. Να ευχαριστούμε και εσάς που είστε μια οικογένεια, γιατί η αγάπη και η εκτίμηση που έχετε για το “Ράδιο Αρβύλα” φέτος ήταν πιο… σχεδόν μας γιάτρεψε. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00