Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ντάνιελ Νούρκα: Οι «Συμπέθεροι Απ’ τα Τίρανα» μου άλλαξαν τη ζωή (Βίντεο)

Όσα είπε ο νεαρός ηθοποιός στην εκπομπή Στούντιο 4

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (14/4) ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής που έγινε γνωστός μέσα από το σήριαλ του Mega «Συμπέθεροι Απ’ τα Τίρανα», μίλησε για τη σειρά και για τη ζωή του.

Δήλωσε πως το σήριαλ του άλλαξε πραγματικά και εξ’ ολοκλήρου τη ζωή, ενώ ήταν το εισιτήριο για να ξεκινήσει και τις σπουδές του στη δραματική σχολή.

Ο Ντάνιελ μίλησε για τη μητέρα του και τα όνειρα της για εκείνον να σπουδάσει, ενώ παραδέχτηκε πως έχει περάσει και δύσκολα χρόνια στη ζωή του.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως οι πρώτες δουλειές που έκανε ήταν στην εστίαση.

Αναφερόμενος στον ερχομό του στην Ελλάδα και τις δύσκολες στιγμές που ίσως πέρασε λόγω της αλβανικής καταγωγής του ο Ντάνιελ Νούρκα υπογράμμισε: «Ο ρατσισμός είναι μια βαριά λέξη. Θα ήταν κρίμα να πω ότι έχω δεχτεί ρατσισμό όταν υπάρχουν συμπολίτες μας που τον δέχονται καθημερινά. Το να τύχει να νιώσεις ότι… Όταν άλλαξα σχολείο λόγω του ότι μετακομίσαμε ήμουν πάλι ο καινούργιος, ήμουν πάλι ο μόνος που ήμουν από άλλη χώρα στην τάξη. Στην πέμπτη δημοτικού. Αυτά τα δύο χρόνια είναι τα μόνα που αμαυρώνουν λίγο το όλο. Ήταν λίγο περίεργα».

Συμπλήρωσε: «Τα παιδιά είναι παιδιά. Εκφράζουν αφιλτράριστα αυτά που θέλουν να πουν. Είναι λίγο σκληρά. Αυτά τα παιδιά είχαν δεθεί μεταξύ τους από την πρώτη δημοτικού. Εγώ ήμουν κάπως καινούργιος. Ήταν λίγο περίεργα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου