Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ματίνα Παγώνη: «Δεν έχω νοσήσει από κορωνοϊό»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13/4 η Ματίνα Παγώνη.

Η γνωστή λοιμωξιολόγος που μπήκε τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μας με αφορμή την πανδημία, μίλησε μεταξύ άλλων για αυτά τα δύο χρόνια του κορωνοϊού, τη γνωριμία με τον σύζυγό της και την καραντίνα.

Τα δύο χρόνια της πανδημίας

H ιστορία με τον κορωνοϊο είναι τραγωδία. Όσο σκληρός και να λένε πως είναι ένας γιατρός, μπροστά στον θάνατο λυγίζουν οι πάντες. Την περίοδο της πανδημίας υπήρχαν άνθρωποι που μπήκαν όρθιοι στο νοσοκομείο και μετά από τρεις ώρες διασωληνώθηκαν, αυτή είναι η ζωή. Εγώ δεν έχω νοσήσει καθόλου. Φορούσα δύο μάσκες συνέχεια και δεν τις έβγαζα καθόλου. Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα δύο χρόνια τελειώσανε, ότι ναι μεν η νόσος θα είναι εδώ αλλά εμείς θα την αντιμετωπίζουμε», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Οι σπουδές και η γνωριμία με τον σύζυγό της

«Έκανα το αγροτικό μου στη Λήμνο και ήταν πολύ δύσκολα. Οι εποχές εκείνες τα νοσοκομεία ήταν πολύ δύσκολα. Εκεί γνώρισα και τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι επίσης γιατρός. Αποφάσισα να γίνω γιατρός από 7 ετών μετά από μία νοσηλεία του πατέρα μου στο Κατ. Εκεί αποφάσισα ότι θα γίνω γιατρός. Πέρασα στη Θεσσαλονίκη και επειδή δεν ήθελα να μείνω εκεί πήγα να σπουδάσω στη Νάπολη» αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη.

Η καραντίνα με τον σύζυγό της

«Εγώ πέρασα την καραντίνα με τον σύζυγό μου. Ο καθένας ήταν στο δωμάτιό του, γιατί η πολλή συζήτηση ήξερα ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα. Όταν μένεις σε ένα σπίτι τόσες ώρες δεν γίνεται. Ο καθένας κάνεις τα δικά του πράγματα, δεν ενοχλεί ο ένας τον άλλο και όλα είναι μια χαρά. Εγώ όμως, ήμουν όλη μέρα στο νοσοκομείο. Το μόνο μου άγχος ήταν το τι μεταφέρω στο σπίτι μου μετά από το νοσοκομείο. Φοβόμουν μην κολλήσω» περιέγραψε η Ματίνα Παγώνη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00