Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δανάη Παππά: Ο ρόλος της Θοδώρας στον Σασμό και το ενδεχόμενο γάμου με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σοφία Μαγγίνα.

H γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της ως Θοδώρα στην επιτυχημένη σειρά, Σασμός, για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά τους.

Πως περνάς με το ρόλο της Θεοδώρας;

Μου αρέσει πολύ αυτός ο ρόλος. Τον ήθελα πολύ γιατί ένιωθα πως είναι τεράστια πρόκληση. Η Θεοδώρα είναι μία κοπέλα πολύ διαφορετική από μένα, πολύ κόντρα στο χαρακτήρα μου.

Ποιες είναι οι διαφορές σας;

Εκείνη, όπως είδαμε όταν ξεκίνησε η σειρά, έκανε τα πάντα προσπαθώντας με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, να είναι με τον άντρα που επιθυμούσε και να επιτύχει αυτό που ήθελε. Εγώ, από την άλλη είμαι πιο συζητήσιμη, μου αρέσει να βρίσκω λύσεις μαζί με τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου.

Πέρασε πολλά η ηρωίδα σου-από το φονικό του Αστέρη, όταν έβγαλες εκείνη την τρομερή κραυγή φορώντας νυφικό, μέχρι την αποβολή μωρού.

Η σκηνή με το νυφικό ήταν η καθοριστική στιγμή της Θεοδώρας. Από εκεί κι έπειτα, ο χαρακτήρας της άλλαξε κάνοντας στροφή 1810 μοιρών. Ήταν σαν να ζούσε τόσο καιρό σε ένα σύννεφο και φάνηκε προσγειώθηκε με τα μούτρα στην πραγματικότητα. Μετά, το ότι απέβαλε ήταν η εξιλέωσή της. Έπειτα από όσο κακό έκανε, συνέβη στην ίδια το υπέρτατο κακό, να χάσει το παιδί της, για να πληρώσει για τα λάθη της. Πλήρωσε το φόνο του Πετρή με το παιδί της. Έχασε και τον άντρα της, τον Γιώργη, αλλά αυτό ήταν διαφορετικό, Συνειδητοποιημένη και απαλλαγμένη από εγωισμούς πλέον, του είπε ότι πρέπει να βρει κάποια που να του αξίζει και να τον αγαπήσει πραγματικά.

Πως θα ήθελες να είναι το μονοπάτι της από εδώ και εμπρός;

Θα ήθελα να βρει έναν πραγματικό έρωτα, έναν άνθρωπο που να αγαπά και που αν την αγαπά. Η Θεοδώρα αρχικά αγαπούσε κάποιον χωρίς αντίκρισμα και μετά την αγαπούσε κάποιος χωρίς ανταπόδοση από την ίδια. Γι΄ αυτό, θέλω να ζήσει αυτό το ανεπανάληπτο έρωτα που ονειρεύεται από την εποχή του Πέτρου.

Όπως τον ζεις εσύ;

Ναι, κάπως έτσι.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες σου αδυναμίες;

Σίγουρα η σοκολάτα, η γιαγιά μου και ο Σπίθας.

Ο Λάμπρος;

Ο Λάμπρος είναι μέσα σε κάθε κατηγορία χωρίς να χρειάζεται να τον αναφέρω. Δεν τον ξεχωρίζω γιατί είμαστε μαζί, είμαστε ένα.

Και οι μεγαλύτερες σου πολυτέλειες;

Μία είναι, τα ταξίδια. Προτιμώ να μαζέψω λεφτά και να τα ξοδέψω σε ένα ταξίδι από το να αγοράσω ρούχα, παπούτσια ή τσάντες. Τα ταξίδια είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου.

Ποιο ταξίδι σε μάγεψε και ποιο θέλεις οπωσδήποτε να πραγματοποιήσεις;

Μακάρι να μπούμε επιτέλους σε φυσιολογικούς ρυθμούς, είναι τρομακτικό όλο αυτό που μας συμβαίνει. Το ταξίδι που μου άρεσε περισσότερο από όλα και θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου είναι εκείνο που κάναμε στην Αφρική. Πήγαμε στην Κένυα και τη Ζαν-ζιβάρη, είδαμε όλα τα άγρια ζώα, ζήσαμε τη μαγεία του σαφάρι. Ήταν εκπληκτικά! Το ταξίδι που θέλω πολύ να κάνω είναι στο Μεξικό αλλά και στα νησιά Μπόρα Μπόρα, που είναι πιο δύσκολο εγχείρημα.

Αναφέρθηκες στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, στις οποίες ήρθαν να προστεθούν ο πόλεμος στην Ουκρανία αλλά και η φρικτή υπόθεση στην Πάτρα, η οποία έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Στην υπόθεση της Πάτρας, έχει αμαυρωθεί η λέξη μάνα. Πραγματικά είναι αδιανόητο να κατηγορείται μια μητέρα για τη δολοφονία των παιδιών της. Ο πόλεμος στην Ουκρανία, γιατί πόλεμοι στον πλανήτη γίνονται όλα αυτά τα χρόνια, είναι τόσο κοντά μας που οι τραγωδίες του έχουν επηρεάσει πολύ τη ζωή μας, μας έχουν ταρακουνήσει περισσότερο. Κρατάμε πιο σφιχτά τους ανθρώπους μας στην αγκαλιά μας και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Δυστυχώς, εκεί όπου πιστεύουμε πως καλυτερεύουν τα πράγματα, ανασηκώνουμε την πρώτη στρώση και βλέπουμε ότι από κάτω είναι όλα σάπια.

Τον ρόλο της Θεοδώρας τον θεώρησε καρμικό. Τη γνωριμία σου με τον Λάμπρο;

Πράγματι θα μπορούσα να πω ότι η συνάντησή μου με τον Λάμπρο ήταν καρμική, ήταν σαν να ήμασταν πάντα μαζί. Όταν ξεκίνησε η σχέση μας, νιώσαμε πως κάναμε κλικ. Γνωριστήκαμε από κοινή παρέα και κολλήσαμε αμέσως, ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ταιριάξαμε ως άνθρωποι, μας ένωσε η αγάπη μας για τα ταξίδια, δέσαμε στην καθημερινότητα παντού. Ο ένας ωθεί τον άλλο να γίνει καλύτερος. Και οι δύο αγαπάμε πολύ τη δουλειά μας και αλληλοστηριζόμαστε καθημερινά.

Για πολλά ζευγάρια, η συγκατοίκηση είναι ένα βήμα πριν από το γάμο. Αν και είσαι μικρή ηλικιακά, είναι κάτι που έχετε σκεφτεί με τον σύντροφό σου;

Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μου ούτε είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Νομίζω, ωστόσο πως πάνε πολύ τα πράγματα. Προφανώς μία σχέση δοκιμάζεται κατά τη συγκατοίκηση-κι εμείς συγκατοικήσαμε στις καραντίνες, όταν και ζήσαμε πραγματικά τι σημαίνει να είμαστε μαζί όλη μέρα, κάθε μέρα. Αφού αυτό πήγε καλά κι εμείς είμαστε καλά μεταξύ μας, θεωρώ πως οδεύουμε προ ένα όμορφο μέλλον.

Το πολύ κοντινό μέλλον περιλαμβάνει έναν δεύτερο κύκλο στον Σασμό;

Αυτή η συζήτηση υπάρχει και ελπίζω να γίνει δεύτερος κύκλος. Ο Σασμός είναι η σειρά που έχω αγαπήσει πολύ. Μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν θετικά για δεύτερη σεζόν και νομίζω πως είναι κάτι που θέλουμε όλοι.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου