Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ζήνα Κουτσελίνη: «Φοβήθηκα πως θα με “κρεμάσουν στα μανταλάκια” για τον αλκοολικό πατέρα μου»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τους φόβους που είχε αρχικά, και δεν εμφανιζόταν μπροστά από τις κάμερες

Η Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον αλκοολικό πατέρα της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Happy Day και αρχικά, δήλωσε για την εμφάνισή της μπροστά στις κάμερες: «Πριν 7 χρόνια, με κάλεσαν στο Star και μου είπαν να βγω μπροστά. Ήξεραν πως είμαι ένας άνθρωπος πίσω από τις κάμερες για όλα αυτά τα χρόνια, όμως είπα το ναι την ίδια στιγμή».

Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους δίσταζε όλα αυτά τα χρόνια να το κάνει.

«Θέλω να ομολογήσω μία αλήθεια, μία σκληρή αλήθεια για εμένα. Νόμιζα ότι όλοι ήξεραν τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, τον αδελφό μου. Με φόβιζε ότι κάποια στιγμή, θα με κρεμούσαν κι εμένα στα μανταλάκια. Ότι θα ήμουν η Ζήνα της τηλεόρασης με τον αλκοολικό πατέρα, αδελφό και μία κατεστραμένη ζωή. Κι όταν ήρθε η στιγμή να βγω μπροστά, τότε το ξόρκισα με την αλήθεια μου. Αποφάσισα να βγω μόνη μου και να μοιραστώ τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε στο τέλος, και μία σπάνια αναφορά στον σύζυγό της. «Είναι πάντα παρών, εδώ και 26 χρόνια. Και τον ευχαριστώ, γιατί ήξερε να με ακουμπήσει, χωρίς να μου δείχνει τα λάθη μου με το δάχτυλο», τόνισε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου