Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Παντρεύεται το MasterChef ζευγάρι;

Όσα απαντούν στις φήμες ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη το πρωί της Τετάρτης στην Όλγα Λαφαζάνη. Μέσα σε όλα, το ζευγάρι που γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του MasterChef απάντησε τόσο στις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας όσο και για τον Διονύση Πρώιο!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπέη παραδέχθηκε πως «το MasterChef μάς βοήθησε πάρα πολύ και μας άνοιξε πολλές πόρτες. Μετά από δυο χρόνια δεν έχουμε φθαρεί και συνήθως μας παίρνουν επειδή είμαστε πιο αναγνωρίσιμοι οπότε το MasterChef είναι ένα κίνητρο για να μας πάρει κάποιος στη δουλειά».

«Μαλώναμε, ο Δημήτρης ήταν στην κουζίνα, εγώ ήμουν στο υπνοδωμάτιο και τον έκανα unfollow μέχρι να μου ζητήσει συγνώμη» τόνισε, με χαμόγελο, η Μαρία Μπέη για τις φήμες χωρισμού. Σχετικά με τον επερχόμενο γάμο, ωστόσο, ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν σαφής. «Ναι, θα το πάρω το κορίτσι σε λιγάκι, θα αλλάξουμε και θα πάμε στην κουζίνα»!

«Βλέπεις, μήπως, κανένα δαχτυλίδι στα χέρια μου που εγώ δεν βλέπω» αναρωτήθηκε, με νόημα, η Μαρία Μπέη.

Όσον αφορά, δε, στο… «θέαμα που πρόσφεραν στο MasterChef» κατά τον Διονύση Πρώιο, η Μαρία Μπέη απάντησε ως εξής. «Ναι, κόβαμε και εισιτήριο! Κάποιοι μπορούν να κλέψουν αυτή τη δημοσιότητα από εμάς και να πατήσουν πάνω σε αυτό για να φανούν και εκείνοι. Στην αρχή μας ενόχλησε, αλλά μετά είδαμε την πορεία του συγκεκριμένου παίκτη και λέμε… εντάξει, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια που λέμε και στο χωριό μου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου