Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νίκος Μουτσινάς: Είδε στον ύπνο του, γυμνή την Ιωάννα Τούνη – Η αντίδραση της influencer (Βίντεο)

«Πήγε να γίνει η έκρηξη και να γίνουμε ένα και ξύπνησα»

Άλλο ένα «Καλό μεσημεράκι» βγήκε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τρίτης και ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει τη δική του ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε τη δική του True Story και περιέγραψε το όνειρο που είδε με πρωταγωνίστρια τη γυμνή Ιωάννα Τούνη.

Είμαι σε ένα σπίτι, που είναι δικό αλλά δεν είναι το δικό μου. Είχα πάρα πολύ ωραία κουζίνα» άρχισε να λέει ο Νίκος Μουτσινάς και τόνισε πως στην κουζίνα τα πάντα ήταν λευκά και όμορφα όμως ο πάγκος ήταν ιδιαίτερα στενός.

«Ήμουν εγώ με την Ιωάννα Τούνη η οποία δεν φορούσε τίποτα και εγώ ήταν σα να είμαι ο Αλεξάνδρου. Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε οι δυο κολλητές πώς θα βάλουμε μπρος το πλυντήριο πιάτων. Κάποια στιγμή φεύγω να πάω σε άλλο χώρο και μου έκανε πλάκα η κολλητή μου ότι πατάω τα κουμπιά. Και ξαφνικά πήγε να γίνει η έκρηξη και να γίνουμε ένα και ξύπνησα. Πλυντήριο δεν βάλαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς ενώ διευκρίνισε πως στο όνειρο του είχε το κορμί του Δημήτρη Αλεξάνδρου και κυκλοφορούσε με την πετσέτα.

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, ενημέρωσαν την Ιωάννα Τούνη για την «εξομολόγηση» του Νίκου Μουτσινά στον τηλεοπτικό αέρα και εκείνη έκανε repost την ανάρτηση που της έστειλαν και εκείνη αρκέστηκε να σχολιάσει «Ωχ, αμάν».


Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00