Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Η μεγάλη αποκάλυψη για την κόρη του Joanne

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο του στον Σασμό.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 12/4 ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στον ρόλο του στο Σασμό και την κόρη του που κατέκτησε την πρώτη θέση στο The Voice.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την μοναχοκόρη του Joanne, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο μετά από 30 χρόνια αποφάσισε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύζυγό του, Μαρία Κατσιαδάκη.

«Εγώ δεν είχα πρόβλημα η κόρη μου να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Από 18 ετών ήξερε τι ήθελε να κάνει, τι πιο όμορφο από αυτό. Έφτιαξα και Instagram για να παρακολουθώ τι κάνει η κόρη μου στα social media».

Όσον αφορά το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με τη σύζυγό του, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψε: «Κάναμε ένα σύμφωνο λόγω covid για πρακτικούς λόγους. Δεν ήμασταν παντρεμένοι. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, πάνω από 30».

«Με την Ιωάννα λέμε τα πάντα. Της είπαμε ότι δεν είμαστε παντρεμένοι κι είπε α γίνεται κι αυτό; Πήγαινε στα σπίτια φίλων κι έβλεπε φωτογραφίες από γάμους. Η Ιωάννα βαφτίστηκε 9 ετών. Η επιλογή του ονόματος για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Λέγαμε θα τη φωνάζουμε Ιωάννα κι από εκεί και πέρα όποτε θέλει να βαφτιστεί και να αλλάξει το όνομά της» πρόσθεσε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου