Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαρία Τζομπανάκη: «Άγνωστος έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό»

Η ηθοποιός μίλησε για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει δεχτεί –Πώς θα αντιδράσει αν κάποιος της πειράξει τον γιο;

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε η Μαρία Τζομπανάκη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος». Μιλώντας για τη ζωή της και ανατρέχοντας στο παρελθόν η ηθοποιός εξήγησε πώς αποφάσισε να πάει στα καλλιστεία και να βγει Μις Ελλάς ενώ μίλησε και για την απόφασή της να εγκαταλείψει τη Νομική Σχολή για το Εθνικό Θέατρο.

Σε άλλο σημείο μίλησε για το πώς νιώθει που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον επίσης ηθοποιό γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, και το πόσο αυτή η τηλεοπτική τους συνύπαρξη συνέβαλε στο να πει ξανά «ναι» στην τηλεόραση.

Με αφορμή τον ρόλο της στον Σασμό και ως γνήσια και παθιασμένη Κρητικιά, αναφέρθηκε στις βεντέτες και τι θα έκανε η ίδια αν πείραζαν το παιδί της.

«Αν μου πειράξουν το παιδί και είμαι μπροστά, θα αρπάξω το όπλο από το χέρι του και θα τον πυροβολήσω. Δεν θα λειτουργήσει η λογική μου, λυπάμαι που το λέω αυτό και να με συγχωρέσει και ο θεός που με ακούει. Η αντανακλαστική μου αντίδραση θα είναι ψέματα αν πω ότι θα είναι άλλη», συμπλήρωσε.

Ακραία περιστατικά θαυμασμού
Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της αφηγήθηκε περιστατικά ακραίου θαυμασμού. Όπως είπε το πιο ακραίο περιστατικό συνέβη όταν εκείνη έμενε και δούλευε στη Θεσσαλονίκη σε μια παράσταση στο ΚΘΒΕ. Έμενε μακριά από το κέντρο και πηγαινοερχόταν με το αυτοκίνητό της. Όλα ξεκίνησαν με το να βρίσκει λουλούδια στο αυτοκίνητό της, τα οποία στην πορεία έγιναν σημειώματα, και μετά πρόστυχα σημειώματα. Ο «άγνωστος» μάλιστα έφτασε σε σημείο να την παρακολουθήσει, να μάθει που μένει κι ένα βράδυ να φτάσει στο κατώφλι του σπιτιού της και να την περιμένει εκεί με όπλο ζητώντας της άσεμνες σεξουαλικές πράξεις.

«Έχω ζήσει ακραιότατες. Μία ήταν πολύ επικίνδυνη, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Έμενα στη Νέα Κρήνη και πήγαινα με το αυτοκίνητο. Άρχισα να βρίσκω λουλούδια. Στη συνέχεια σημειώματα που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά και περίεργα και κάποια στιγμή με παρακολούθησε. Μια φορά γύριζα από παράσταση κι είδα δίπλα μου ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο κι άνοιξε τα τζάμια. Με κοίταξε έντονα. Πήγα αλλιώς το δρόμο κι όταν πάω να βγω εκεί που μένω, τον βλέπω μπροστά μου. Μπαίνω στο σπίτι μέσα από κάγκελα και κάτω από δύο συστάδες ήταν αυτός εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο. Εγώ πάγωσα. Άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα και να τον κοιτώ στα μάτια… Σκεφτόμουν τι να κάνω και μόνος του μου είπε άντε αυτήν τη φορά στη χαρίζω», είπε η ηθοποιός.

Η Μαρία Τζομπανάκη αφηγήθηκε και εκείνη τη φορά που κινδύνεψε σε ένα από τα πρώτα ταξίδια της στο εξωτερικό. «Κινδύνευσα μια φορά και δεν το κατάλαβα… Είχα πάει σε μια κολλητή μου, η οποία είχε πάει στο Μάντσεστερ με το σύζυγό της. Ήμουν στο Λονδίνο και θα έρχονταν από το Μάντσεστερ να δούμε θέατρο. Τους περίμενα έξω από ένα θέατρο. Έρχεται κάποιος μιγάς, σκουρόχρωμος κι ήταν ντυμένος διαφορετικά από τους Ευρωπαίους. Με ρώτησε αν θα πάω στο θέατρο κι αν θέλω να δω κάτι άλλο εξαιρετικό, μια άλλη παράσταση. Εγώ το έχαψα κατευθείαν. Μου λέει έλα να δεις, ξεκινώ να τον ακολουθήσω και βλέπω την ώρα που ξεκινώ να κοιτάζει γύρω του, αν τον βλέπει κάποιος. Λέω αντανακλαστικά όχι ήρθαν οι φίλοι μου και φεύγει. Όταν ήρθαν, ο άντρας της τραβούσε τα μαλλιά του και μου λέει ξέρεις τι είναι; Ήταν στριπτιτζάδικο. Μπορεί να με βουτούσαν, να με απήγαγαν και να μην ήξεραν ποτέ που είμαι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00