Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει για μένα τα απίστευτα και δεν έχω αδειάσει κανέναν ως όφειλα να κάνω»

Ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης 12/4 η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή μια διαφωνία που είχε με τον Χάρη Γιακουμάτο σχετικά με τις αντιδράσεις των παικτών του Survivor απέναντι στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Εσένα δε θα σε ένοιαζε αν σε έβγαζαν κλέφτρα ή τραμπούκο;» ήταν η ερώτηση του Χάρη Γιακουμάτου που έκανε την Ιωάννα Μαλέσκου να αντιδράσει.

«Μισό λεπτό, στη ζωή μου με έχουν νοιάξει πολλά πράγματα και είναι ο βασικός αυτοσκοπός της ζωής μου κάτι που κάνω να γίνεται αξιοπρεπώς και με διαφάνεια. Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό. Ακόμα και αν είχα συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Χάρη, μιλάς σε έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα τηλεοπτικά στην πορεία μου έχω ακούσει τα απίστευτα και δεν έχω ασχοληθεί, ούτε να αδειάσω ανθρώπους. Δεν έχω αδειάσει ανθρώπους, ως όφειλα, για πράγματα τερατώδη που έχουν πει και συνεχίζουν να λένε για μένα. Συνυπάρχω όμως σε έναν χώρο. Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς πρόκειται για θέμα ανθρώπου και πως θα το διαχειριστεί.

Δική μου φιλοσοφία ζωής είναι ότι ο χρόνος δείχνει για όλους, τι είμαστε, τι κάνουμε, αν έχουμε διάρκεια και κρινόμαστε από τον κόσμo. Θεωρώ ότι η αλήθεια λάμπει. Δε γίνεται να ακούω συνέχεια κάτι για μένα, ότι “είσαι αυτό”, “φέρεσαι έτσι”… Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν και ξέρω ότι αργά ή γρήγορα αυτός που συκοφαντεί έναν άλλον, θα το λουστεί. Και έχω πολλή υπομονή».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου