Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νάνσυ Παραδεισανού: Το εξωδικο στο OPEN – Η πληρωμή των δεδουλευμένων (Βίντεο)

παραδεισανού

«Έχουν κάπως ικανοποιηθεί τα πρώτα αιτήματα με το εξώδικο που έστειλα» είπε η Νάνσυ Παραδεισανού, μετά το σταμάτημα της εκπομπής που συμμετείχε – Είμαι πρώτη φορά σε εκπομπή που τελειώνει – Δεν το έχω ξαναζήσει.

«Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο στις διαπραγματεύσεις και η δικηγόρος μου μιλάει για να ικανοποιηθούν και τα υπόλοιπα», λέει η Νάνσυ Παραδεισανού.

Για το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN και τις πληρωμές που αναμένουν οι συντελεστές από την εταιρεία παραγωγής, απάντησε η Νάνσυ Παραδεισανού στους δημοσιογράφους.

Πρώτη φορά μου συμβαίνει

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πρώτη φορά σε εκπομπή που τελειώνει πριν τελειώσει η σεζόν, δεν το έχω ξαναζήσει. Από την άλλη, πραγματικά το έχω δει σαν ξεκούραση. Με ενδιέφερε πάρα πολύ να πληρωθώ τα δεδουλευμένα μου, κάτι το οποίο έγινε την Παρασκευή», είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Το πρώτο εξώδικο

«Από την Παρασκευή έχουν κάπως ικανοποιηθεί τα πρώτα αιτήματα, με το πρώτο εξώδικο που έστειλα. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο στις διαπραγματεύσεις και η δικηγόρος μου μιλάει για να ικανοποιηθούν και τα υπόλοιπα. Έχω υπογεγραμμένο συμβόλαιο μέχρι 30 Ιουνίου, οπότε πρέπει να δούμε πώς θα προχωρήσει», κατέληξε η Νάνσυ Παραδεισανού.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

https://youtu.be/nx-DAAenSb8

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00