Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η Μπρι Λάρσον θα πρωταγωνιστήσει στο «Fast 10»

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Βιν Ντίζελ με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν μερικούς μήνες ανακοινώθηκε πως ο Τζέισον Μόμοα θα είναι ο «κακός» του «Fast & Furious 10» και τις προάλλες, ο Βιν Ντίζελ δημοσίευσε μια φωτογραφία με μία ακόμη ηθοποιό που εισέρχεται στο Fast Saga, την Μπρι Λάρσον.

O Nτίζελ έγραψε πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα είναι μια εκπληκτική προσθήκη στο franchise, ωστόσο δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα λεπτομέρειες για τον ρόλο που θα υποδυθεί.

Στο υπόλοιπο καστ του δέκατου φιλμ, έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα των Μισέλ Ροντρίγκες, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Σουνγκ Κανγκ, Τζέισον Στέιθαμ και του ράπερ Ludacris.

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «Fast 10» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2023. Τέλος, αν και κάποια στιγμή κυκλοφόρησε πως θα ήταν η τελευταία, δηλώσεις του Ντίζελ έχουν επιβεβαιώσει πως θα υπάρξει και 11η ταινία, που θα ολοκληρώσει την ιστορία.

Η προηγούμενη ταινία κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2021. Στην υπόθεση, ο Ντομ Τορέτο, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτήν τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, αυτήν τη φορά με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου