Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Νίκολας Κέιτζ «ανοίγεται» στο κοινό του – Από την αγαπημένη του ταινία έως το ζυμαρικό που προτιμά

Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε τους θαυμαστές του να του κάνουν ερωτήσεις και απάντησε σε όλα – Τι λέει για την υποκριτική, τους σκηνοθέτες που συνεργάστηκε, αλλά και τις ατάκες ταινιών, που δεν του αρέσει να ακούει

Στις ερωτήσεις που του έκαναν οι θαυμαστές του απάντησε ο Νίκολας Κέιτζ και βοήθησε το κοινό του να τον μάθει καλύτερα.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «National Treasure» συμμετείχε στο Reddit και έδωσε το ελεύθερο στον κόσμο να τον ρωτήσει ό,τι θέλει.

Η πρώτη ερώτηση που του τέθηκε είναι ποια ατάκα από ταινία τον ενοχλεί περισσότερο, όταν την ακούει από τους θαυμαστές του στο δρόμο.

«Δεν έχω πρόβλημα με καμία ατάκα. Χαίρομαι που το κοινό μου θυμάται τις ταινίες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σε δεύτερη φάση, τον ρώτησαν «ποιος είναι ο ρόλος των ονείρων του που δεν έχει υποδυθεί ακόμα», με τον Κέιτζ να απαντάει: «Θα ήθελα να παίξω τον καπετάνιο Νέμο του Ιουλίου Βερν, γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τον ωκεανό».

Όσο για την ταινία που βλέπει ξανά και ξανά και δεν την βαριέται ποτέ, εξήγησε ότι έχει δύο, το «Apocalypse Now» και το «Spirited Away».

Αν υπάρχει κάποιος σκηνοθέτης, με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί ακόμα, αλλά θα το ήθελε πολύ, ο Νίκολας Κέιτζ απάντησε: «Θα μου άρεσε πολύ να δουλέψω με τον Κρίστοφερ Νόλαν, τον Άρι Άστερ, τον Ρόμπερτ Έγκερ, αλλά και τον Σπάικ Λι».

Ένας θαυμαστής στη συνέχεια, τον ρώτησε: «Μια από τις πιο συναρπαστικές ερμηνείες σου για ‘μένα ήταν ως Big Daddy στο Kick-A–. Όταν ασχοληθήκατε με αυτόν τον ρόλο, ήταν ο Άνταμ Γουέστ η μεγαλύτερη έμπνευση για την περσόνα του υπερήρωα σας ή υπήρχαν άλλες πηγές από τις οποίες νιώθατε ότι αντλούσατε πιο πολλή έμπνευση;»

«Θα τα απέδιδα όλα στον Άνταμ Γουέστ», απάντησε ο Κέιτζ. «Μεγάλωσα παρακολουθώντας τον στις ταινίες του Batman της δεκαετίας του ’60 και είναι εκεί που αρχίζει και που τελειώνει ως Big Daddy. Συνάντησα τον Άνταμ Γουέστ μια φορά και του είπα “είδες ότι έβαλα τόσα στοιχεία σου στον ρόλο μου;” και μου είπε “σε είδα να προσπαθείς να το κάνεις”», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Τέλος, ένας άλλος θαυμαστής τον ρώτησε: «Ο Ίθαν Χοκ είπε ότι είσαι ο πρώτος ηθοποιός, μετά τον Μάρλον Μπράντο που έκανε κάτι νέο με την τέχνη της υποκριτικής. Καμιά σκέψη για αυτό;».

Ο Κέιτζ τότε, του απάντησε: «Είναι πολύ ευγενικός ο Ίθαν να το λέει αυτό, όπως ίσως γνωρίζετε, έχω δουλέψει με τον Ίθαν στο Lord of War και πάντα με μαγεύει το ταλέντο του. Νομίζω ότι πολλές από τις επιλογές που έχω κάνει έχουν εμπνευστεί από αστέρες του κινηματογράφου από τη βωβή εποχή, καθώς και από την ερμηνεία του Kabuki και ορισμένοι από τους ηθοποιούς της Χρυσής Εποχής όπως ο Cagney. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι νέο, γιατί αυτά τα στοιχεία είναι πάντα στο μυαλό μου».

Όταν στο τέλος, ένας φαν τον ρώτησε για πλάκα ποιο είναι αγαπημένο του σχήμα ζυμαρικών, ο Νίκολας Κέιτζ απάντησε: «Πήγα μια φορά σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο πριν από περίπου 25 χρόνια με τον Τσάρλι Σιν, επειδή είχαν ζυμαρικά με τετράγωνο σωλήνα και ήθελε πολύ να δοκιμάσει ζυμαρικά με τετράγωνο σωλήνα. Το αγάπησε τόσο πολύ που επιστρέψαμε την επόμενη μέρα για να το δοκιμάσουμε ξανά.»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00